Haber 16

İşte darbeye karşı ‘3 Maymun’

Bir zamanların efsane programı Arena bu kez “darbeyi” tartıştı(!) Ciddi konuları öyle konuştular ki izleyenler de şaşırdı!

İşte darbeye karşı ‘3 Maymun’
  • Medya-Magazin / Son Dakika
  • 23 Ocak 2010
  • İşte darbeye karşı ‘3 Maymun’ için yorumlar kapalı
  • 303 KEZ OKUNDU

GAZETECİLER.COM– Uğur Dündar, Yılmaz Özdil ve Nedim Şener Arena’da buluştu. Balyoz nasıl eğlence konusu oldu? İşte fıkra gibi bir darbe tartışması.

Uğur Dündar Pazartesi yayınlanacak Arena programında Nedim Şener ile birlikte Yılmaz Özdil’i ağırladı. Star ana haberde özeti sunulan programda Özdil, Şener ve Dündar Taraf’ın Balyoz Darbe Planı haberini de değerlendirdi.

Yalnız Arena üçlüsünün olayı bir mizah unsuru olarak ele alması da hayli dikkat çekiciydi. Bir darbe planı iddiasını tartışmaktan ziyade hayli eğlenceli bir konuda geyik yaptılar adeta.

YILMAZ ÖZDİL: BU LİSTE YAYINLANDIĞINDA BEN İŞSİZDİM O YÜZDEN KENDİMİ FAYDALANDIRAMADIM!

Uğu Dündar: Bu haftaki konuğumuz Hürriyet’in çok sevilen yazarı sevgili kardeşim Yılmaz Özdil’di.

Yılmaz Özdil: Yorum adı altında haysiyet cellatlığı yapılıyor. İnsanlardan görüş, bilgi alınmadan listeleniyor. Bir yaptırım da uygulanmıyor. O liste var mıdır, yok mudur belli değil. Ama liste yazıldığında ben işsizdim. Yani aslında kendimizi faydalandırmak isterdim ama işsizdim.

Nedim Şener: Neden beni buraya koymamışlar diye üzüldüm ve şaşırdım. Bir arkadaşım dedi ‘yedek listeler çıkacakmış abi’ dedi. Ben şimdi bekliyorum.

Yılmaz Özdil: Sen artık bir dahaki darbeye…

NEDİM ŞENER: KEŞKE BEN DE İŞBİRLİKÇİ GAZETECİLER LİSTESİNDE OLSAYDIM!

Nedim Şener: Çok önemli isimler var listede. Mesleğin ağır babaları. Bir tanesi de ‘beni listeden çıkartın’ demiş. Boşluk olacaksa ben Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar’ın olduğu listeye girmek isterim şaka ya da ciddi.

Yılmaz Özdil: Ben yerimi sana bir tur vereyim, ihtiyaç duyduğunda kullanırsın.

Yılmaz Özdil: Bu belgeleri böyle yayınlamak gazetecilik midir? Bu konuda şüphelerim var. Hep derim gazetecilik Türkiye’de bir iştir, meslek değildir. Canı çeken herkesin yapabileceği bir şey yani. Şimdi burada ilk yapılacak iş Çetin Doğan’a bunları sormaktır. Adı geçen gazetecilere ne düşündüğünü sormaktır.

Uğur Dündar: 28 Şubat’ta Genelkurmay’dan gelen bir açıklamayı yayınladığımız için ‘andıççı’ dendi. Sadece bir kere oldu böyle bir şey.

YILMAZ ÖZDİL: MEDYADAKİ EN ZAYIF HALKA SİLAHLI KUVVETLERDİR

Yılmaz Özdil: Medyadaki en zayıf halka TSK’dır. Zayıflığın nedeni ise; Asker istirdiye gibi yaşar, arkadaşı yoktur. Ayrıca askerin gazeteciye verecek parası yoktur. Bugün bir or general tanıyacağınıza iktidar partisinin bir belediye başkanını tanıyın daha iyidir. Avantanız daha iyi olur. İhaleler falan kaparsınız.

Uğur Dündar: Doğan Güreş zamanında görevdeyken Ertuğrul Özkök’ü arıyor ve diyor ki: Uğur Dündar o haberleri yapmaya devam ederse Divan-ı Harp‘de yargılanır. Ben de kendisine oğlunu adkere göndermesin söyledim. Oğlu askerlik yapmamış ve ordu evindeki harcamaları basına yansımıştı. TSK’yı bir düşman olarak görenlere şu gözle bakıyorum. Bunlar şalabaktır ya kuyruk acıları vardı ya da kardeşim haindir bunlar. Başka bir ihtimal yoktur.

Yılmaz Özdil: İlker Başbuğ’u çok başarılı buluyorum. Ne kadar saldırı, iftira, hakaret, provakasyon yapılmasına rağmen hukuk dışı, demokrasi dışı hiç bir açıklma yapmadı. Bu arkadaşları çıldırtan da bu zaten. Bir mağduriyet psikolojisi oluşturmak istiyorlar ama Başbuğ bu tarz bir açıklama yapmıyor. Artık günde iki tane darbe planı yayınlayacaklar. Gerçekten darbe olsa kimse inanmayacak.

ERMAN TOROĞLU GELMEZSE ABONELİĞİMİ İPTAL ETTİRİRİM!

Yılmaz Özdil: Erman Toroğlu gelmezse ben aboneliğimi iptal ettiririm. Maçı zaten izleriz kim yayınlarsa yayınlasın. Erman Toroğlu ve Şansal Büyüka’nın namusuna güveniyorum. Bırakın izleyelim kardeşim.

Uğur Dündar: Lig TV’yi marka yapan bu iki isimdir. Ben bunları kovmak yerine ikisine de prim veririm. Hem de yüklü bir prim veririm.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ