Haber 16

İşte en ucuz iPad!

Dünyada yaşanan Apple iPad furyasından Çinli üreticiler de nasiplerini aldı. Apple iPad’e çok benzeyen ve birçok donanım özelliğini üzerinde barındıran bu ürünlerden biri mercek altında.

İşte en ucuz iPad!
  • Son Dakika / Teknoloji
  • 17 Ekim 2010
  • İşte en ucuz iPad! için yorumlar kapalı
  • 361 KEZ OKUNDU

Çakma iPad ya da iPad Clone olarak tabir edilen uygun fiyatlı tablet PC ürünleri sonunda ülkemize gelmeye başladı. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, ucuz fiyatı ve ilginç özellikleriyle dikkat çeken bu tablet PC’yi Hong Kong’dan sipariş etti ve onu tüm detaylarıyla inceledi. (Tablet PC Devri Başladı).


ePAD ya da birçok sitede Zenithink ZT-180 olarak adlandırılan bu ürün, Apple iPad’e benzerliği ile dikkat çekiyor. Cihaz mikro SD kart yuvası, USB girişi ve Ethernet bağlantısı gibi özelliklerle iPAd’e fark atıyor.


3G desteğine sahip olan 10.2 inç bir ekran ile birlikte gelen bu ePAD, kablosuz ağ özelliğine de sahip. Tüm bunlara ek olarak Google’ın yeni işletim sistemi olan Android 2.1 sürümü yer alıyor. Peki bu ürün, fiyatına göre ne kadar başarılı? Tablet PC sahibi olmak için iPad’e binlerce lira vermeye gerek var mı? İşte SDN editörlerinin bu halkçı ürüne yaptığı detaylı inceleme.


 



ePad , 1080p video oynatabiliyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ