Haber 16

İşte Galatasaray’ın transfer listesi

Galatasaray’ın listesinde birbirinden önemli isimler var. Taraftar şimdi yeni bombaların patlamasını sabırsızlıkla bekliyor.

İşte Galatasaray’ın transfer listesi
  • Son Dakika / Spor
  • 09 Temmuz 2010
  • İşte Galatasaray’ın transfer listesi için yorumlar kapalı
  • 288 KEZ OKUNDU

Cana’yı kadrosuna katan Galatasaray’da yeni bombalar sırada. Cim Bom’un gündeminde birbirinden önemli isimler var. Taraftar şimdi yeni bombaların patlamasını sabırsızlıkla bekliyor.


Adnan Polat’ın basın toplantısında yaptığı ‘5 yabancı transfer edeceğiz’ açıklaması, yeni yıldızların da yolda olduğunu gösterdi. Yabancı transferinde siftahı Cana’yla yapan Galatasaray’da sıradaki isim Aly Cissokho… Lyon’da oynayan Fransız yıldızın transferi için girişimlerin sürdüğü ve genç oyuncunun her an imza atabileceği öğrenildi.

Pino, Sanchez, Mensah, Weiss


Cim Bom’un gündemindeki oyuncular Cissokho’yla sınırlı değil. Monaco’nun kanat oyuncusu Juan Pablo Pino, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sene de Rijkaard’ın gözde isimlerinden biri. Hollandalı çalıştırıcı bu oyuncunun mutlaka alınmasını istiyor. Dünya Kupası’nda başarılı bir performans sergileyen Ganalı stoper John Mensah, Şilili orta saha Alexis Sanchez ve Slovak kanat oyuncusu Vladimir Weiss için de girişimler sürüyor.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ