Haber 16

Kadıköy’de sıcak gece!

Bursaspor’u ağırlayacak olan Fenerbahçe’nin artık puan kaybına tahammülü kalmadı. Şükrü Saracoğlu’nda tribünler bir kez daha Sarı-Lacivertli bayan ve çocuklarla dolacak. Klasik 11’iyle sahaya çıkması beklenen Kanarya’da Sezer ve Özgür Çek’in dışında eksik yok.

Kadıköy’de sıcak gece!
  • Son Dakika / Spor
  • 24 Mart 2012
  • Kadıköy’de sıcak gece! için yorumlar kapalı
  • 316 KEZ OKUNDU

Kadıköy’deki son maçta ezeli rakibi Galatasaray ile 2-2 berabere kalan ve artık puan kaybına tahammülü bulunmayan Fenerbahçe, Bursaspor’u ağırlıyor. Hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla tamamlayan Sarı-Lacivertli ekipte, kupa maçında sakatlanarak sağ kasığında 2. derece yırtık oluşan Özgür Çek’in yanı sıra, sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Sezer Öztürk forma giyemeyecek. Kupa maçında çok sayıda as futbolcusunu dinlendiren teknik direktör Aykut Kocaman’ın, bu akşam Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian, Emre Belözoğlu, Stoch, Alex ve Sow’dan oluşan ideal 11’ine görev vermesi bekleniyor. Ligin 28. haftasındaki Eskişehirspor maçında gördüğü kırmızı kartın ardından 3 maç ceza alarak bir süre takımdan ayrı kalan, kupa mücadelesiyle tekrar takıma dönen Caner Erkin de kadroya girebilecek.

45 bin 750 bilet anında tükendi

Öte yandan derbideki olaylar ve kötü tezahürat yüzünden aldığı 2 maçlık ceza nedeniyle Fenerbahçe, Bursaspor mücadelesini de kadınlar ve çocuklar önünde oynayacak. Sarı-Lacivertli ekip bu sezon Kadıköy’de 3. haftadaki Manisaspor, 27. haftadaki Sivasspor ve Türkiye Kupası 4. turunda Samsunspor ile yaptığı maçların ardından 4. kez kadınlar ve çocukların yer aldığı tribünlere karşı forma giyecek. Bu arada bugünkü maç için 750’si davetiye olmak üzere 45 bin 750 biletin bastırıldığı ifade edilirken, yönetim dün akşam saatlerinde resmi siteden yaptığı yazılı açıklamayla basılan biletlerin tamamının tükendiğini bildirdi.

Fener’in belalısı Timsah!

Bursaspor, Fenerbahçe’nin daha önce iç sahadaki yenilmezlik serilerini 2 kez bozmuştu. 2005/06’da 
17 maçta da kaybetmeyen Fenerbahçe, 2006/07 sezonunun 8. haftasında Bursaspor’a mağlup olmuş ve evindeki 22 maçlık kaybetmeme serisi bozulmuştu. Sonrasında sahasında yine 24 maçlık yeni bir seri yakalayan Fenerbahçe’nin yenilmezliğine yine 2007/08 sezonunun 23. haftasında Bursaspor 2-0 kazanarak son vermişti. Fenerbahçe, Kadıköy’deki son yenilgisini 2009/10 sezonunun 22. haftasında Bursaspor’a 3-2 yenilerek almıştı. Sarı-Lacivertliler, sonraki 38 lig karşılaşmasında 31 galibiyet, 7 beraberlik elde etti.

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Yobo, Serdar, Ziegler, Mehmet T., Emre, Baroni, Stoch, Alex, Sow
T.D: 
Aykut Kocaman

Bursaspor: Carson, Basser, Serdar, İbrahim, Vederson, Sestak, Adem, N’Diaye, Mehmet Sak, Batalla, Pinto
T.D: Ertuğrul Sağlam

STAT: ŞükrüSaracoğlu

SAAT: 19:00

YAYIN: Lig TV

HAKEM: Özgür Yankaya

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ