Haber 16

Kadın terzisi röntgenci çıktı

Samsun’da kadın terzisi S.D. işyerinin soyunma kabinine gizlediği ve uzaktan kumanda ettiği cep telefonuyla kadınların çıplak fotoğraflarını ve videolarını çektiği iddiasıyla gözaltına alındı

Kadın terzisi röntgenci çıktı
  • Gündem / Son Dakika
  • 01 Aralık 2012
  • Kadın terzisi röntgenci çıktı için yorumlar kapalı
  • 287 KEZ OKUNDU

İlkadım ilçesinde meydana gelen olayda suçlamaları kabul etmeyen 45 yaşındaki S.D. hakkında soruşturma başlatıldı. İddiaya göre ilçenin Mecidiye Çarşısında kadın terziliği yapan evli S.D., özel olarak hazırladığı ve uzaktan kumanda ettiği cep telefonunu soyunma kabinine yaptığı gizli bir bölmeye yerleştirdi.
Elbise diktirmeye gelen ve terzinin diktiği elbiseyi denemek için soyunma kabinine giren çok sayıda kadının çıplak fotoğraflarını ve videolarını çekti. Dün polisi arayan kimliği belirsiz bir kişi, S.D.’yi ihbar etti. İhbarın ardından müşteri gibi davranan bir kadın polis, S.D.’nin işyerine gelerek hazır dikilmiş elbiseyi denemek bahanesiyle kabine girip cep telefonunu buldu.
Kabinden çıkan kadın polisin cep telefonu bulması üzerine içeriye giren sivil ekipler S.D.’yi gözaltına aldı. Suçlamaları kabul etmeyen zanlı, cep telefonundan haberi olmadığını söyledi. S.D.’nin çektiği öne sürülen fotoğraf ve videolara ulaşmak başlattılan çalışmalar devam ediyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ