Haber 16

Kaleli:” Başbakan neden Bursaspor atkısı takamadı?”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sena Kaleli, Bursa’ya yeni stat yapımı ve Beşiktaş maçı öncesi…

Kaleli:” Başbakan neden Bursaspor atkısı takamadı?”
  • Kadın Dünyası / Son Dakika
  • 26 Mayıs 2011
  • Kaleli:” Başbakan neden Bursaspor atkısı takamadı?” için yorumlar kapalı
  • 363 KEZ OKUNDU

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sena Kaleli, Bursa’ya yeni stat yapımı ve Beşiktaş maçı öncesi çıkan olaylar nedeniyle iktidara yüklendi. Kaleli’nin hedefinde Başbakan Erdoğan ve Bülent Arınç vardı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sena Kaleli yazılı bir açıklamayla iktidarı ve AK Parti’nin Bursa adayı Bülent Arınç’ı eleştirdi. Kaleni’nin Bursa’ya yeni stat yapımı ve Beşiktaş maçı öncesi yaşanan olaylardan yola çıkarak yaptığı değerlendirmelerde, Başbakan Erdoğan’ın mitingde neden Bursaspor atkısı takamadığını sordu.


Kaleli, “Başka kulüplere Hazine desteğiyle ve sıfır maliyetle anahtar teslimi stat yapan bu iktidar, Bursa’nın stadını neden Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne yaptırmıyor? Kendilerine Bursa’dan yükselen tepki çığlıkları üzerine bile stadın tamamını yapmak yerine maliyetin sadece üçte birini karşılıyor” dedi.


“NEDEN ATKI TAKAMADI”


Türkiye’de ilk kez ve Bursa gibi bir huzur kentinde asayiş sorunu ve güvenlik nedeniyle bir maç oynanmazken, devlet otoritesi sarsılırken, görevlerini yerine getiremeyen Sayın Vali ve İl Emniyet Müdürünü açığa almayarak yine sahip çıkan bu iktidar değil mi? Ortaya çıkan zararın faturasını ödetmek yerine ‘Sayın Vali’nin olaylarda kabahati yok’ diyerek ona arka çıkan yine bu iktidarın İçişleri Bakanı değil mi? Madem iktidarın hiçbir sorumluluğu yok, neden Sayın Başbakan Bursaspor atkısı takamadı?

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ