Haber 16

Kamer Genç yine döktürdü

Kamer Genç canlı yayında adeta bilmece çözdürdü. Dilinin ucuna geldi ama ağzından bir türlü o isim çıkmadı.

Kamer Genç yine döktürdü

Tunceli milletvekili Kamer Genç Yiğit Bulut bir alem doğrusu.. Her sözü her cümlesi olay..

Basın mensuplarına malzeme vermekte üstüne yok. Yine öyle oldu.. TV 8’de “Bunu Konuşalım” programına konuk olan Genç, Bulut’u Erdoğan’a yağ çekmekle suçladı.

Hülya Avşar’ın programına konuk olan Genç, Erdoğan’ı eleştirdiği sırada yayının kesilmesinin faturasını Bulut’a kesmişti..

Hedefindeki isim Yiğit Bulut oldu. İsimleri karıştırdı unuttu, Bulut’u söyledi ama Yiğit diyemedi.. Sivri dilini konuştururken izleyicileri de güldürmeden edemedi.

Genç ilk önce “Yiğit nedir o şeyin ismi, söyleyeyim” dedi. Bir sonraki konuşmasında da “Şey Bulut Yiğit’ti değil mi isimleri de unutuyorum” diye konuştu..

AH PELİN BATU’YU BİR HATIRLASA

‘Habertürk’ten hanım telefon etti’ dediği kişinin Habertürk’teki programına kendisini davet ettiğini söyledi. O hanım Pelin Batu’dan başkası değildi.. Davetin Bulut’un vetosuna takıldığını anlattı.


Ancak Pelin Batu ismini hatırlayamadı ipuçları verdi, ortaya ilginç görüntüler çıktı. İşin garip tarafı sunucu da Batu’nun ismini hatırlayamadı..

Genç, Pelin Batu’yu hatırlamadı ama babasının Hatay milletvekili olduğunu söyledi, hatta CHP’den DYP’ye geçtiğini de açıkladı.


Sunucu “Neyse hatırlayamadı kimse” diye geçiştirmek istedi ama Genç kararlıydı o ismi hatırlamakta..


BABASINI DA HATIRLAYAMADI


Babasının emekli büyükelçi olduğunu da söyledi. Kızından sonra babasının da ismini hatırlayamadı.. Hatta kızının Habertürk’te program yaptığını sözlerine ekledi..


Gelin görünki “Habertürk’ten bir hanım” dediği kişinin ismini hatırlayamadı.. Ekran başında o hanımın ismini bilmeyenleri de meraktan çatlattı.


Merak edenler için hatırlatalım Pelin Batu’nun babasının ismi İnal Batu…

İşte o anlar

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ