Haber 16

Kamu kurumlarına atama

Çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan atamalar Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Kamu kurumlarına atama
  • Gündem / Son Dakika
  • 13 Ağustos 2010
  • Kamu kurumlarına atama için yorumlar kapalı
  • 293 KEZ OKUNDU

Buna göre, Türkiye İstatistik Kurumu Diyarbakır Bölge Müdürlüğüne Balıkesir Bölge Müdürü Alaittin Aydın, Malatya Bölge Müdürlüğüne Kocaeli Bölge Müdürü Hüseyin Avni Dızman Balıkesir Bölge Müdürlüğüne Diyarbakır Bölge Müdürü Metin Öcal, Kocaeli Bölge Müdürlüğüne ise Malatya Bölge Müdürü Şemsettin Özcan atandı.


Diyarbakır Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğüne, Sinan Fidan, Samsun Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğüne, Abdullah Burak Keser, Yozgat Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğüne, Ömer Şahinöz, Kastamonu Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğüne, Faruk Dönmez atandı.



Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Teknik Araştırma ve Uygulama Genel Müdür yardımcılıklarına Dr. Bekir Tüzel, Bülent Ercan ile Celalettin Alkan getirildi. Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdür Yardımcılığına, Ankara Bayındırlık ve İskan Müdürü Münir Büyüksalih atandı.



Adana Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne Ahmet Kırılmaz, Denizli Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne Ahmet Uçmaklı, Konya Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne Mehmet Yazıcıoğlu, Manisa Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne Mustafa Yılmaz, Rize Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne Aysel Özşahin atandı.



Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tekirdağ İl Müdürü Haydar Soykan görevinden alındı.



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı Baş İş müfettişliklerine Çalışma Genel Müdür Yardımcısı Kasım Afşin ile Aynur Güneş atandı.



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı I. Hukuk Müşaviri Mahmut Özbay görevinden alındı. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı I. Hukuk Müşavirliğine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi I. Hukuk Müşaviri Mahmut Ballı atandı.
Bilecik İl Çevre ve Orman Müdürlüğüne, İzmir İl Çevre ve Orman Müdürü Osman Tatar, İzmir İl Çevre ve Orman Müdürlüğüne, Çanakkale İl Çevre ve Orman Müdürü Osman Çakmak getirildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ