Haber 16

Kara Murat İsrail’e fena patladı!

Aktör Cüneyt Arkın bir internet sitesinde kaleme aldığı yazıda İsrail’i ağır bir dille eleştirdi, politikaya atılacağına dair sinyaller verdi..

Kara Murat İsrail’e fena patladı!
  • İslam / Son Dakika
  • 10 Haziran 2010
  • Kara Murat İsrail’e fena patladı! için yorumlar kapalı
  • 355 KEZ OKUNDU

Sanatçı Cüneyt Arkın, son günlerde yaşanan olaylara tepkisini bir internet sitesinden yayınladığı ve son derece sert bir üslupla kaleme aldığı köşe yazısı ile verdi. Arkın “One Minute” başlığıyla yayınladığı yazısında ülkenin gündemiyle ilgili birçok konuya değinerek politik sinyaller sergiledi.


“YARI SÖMÜRGEYİZ”


Son derece karamsar ve sert bir yazı kaleme alan Arkın ülkenin ekonomisiyle ilgili olarak “Haberleşmemiz, enerjimiz, limanlarımız, ticaretimiz, bankalarımız yabancıların eline geçmiş. Boğazımıza kadar borca batmışız. Yarı sömürge bir devlet haline gelmişiz.”  ifadelerini kullanırken, bu konudaki sözlerini yazıda “Hala, dış güçler, onların işbirlikçileri iç güçler, milli idaremizi, milli dayanıklılığımızı, milli beraberliğimizi aşındırmak, zayıflatmak için ellerinden geleni acımasızca yapmaktadırlar” diyerek sürdürüyor. 

‘İSRAİL İLE TÜRKİYE KARŞI KARŞIYA GELDİ’

Yazısında ‘gençlerin kültürlerini korumadığını ve ABD ile Avrupa Birliği’nin ülkemize kötü tesir ettiğini’ belirten Arkın, İsral’in yardım gemilerine saldırmasının da, aslında tamamen Türkiye’ye yapılmış bir saldırı olduğunu, Türkiye’nin bölgedeki konumuyla ilgili bir ihtar olduğunu vurgulayarak, yazısını da “Ya İstiklal Ya Ölüm” diyerek bitiriyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ