Haber 16

Kedi ile köpeğin ekmek kavgası

Bir sokak kedisi ile köpeğin bir dilim ekmek için verdiği mücadele görenleri şaşırttı. Cesur sokak kedisi bir dilim ekmek için kocaman köpeğe meydan okudu…

Kedi ile köpeğin ekmek kavgası
  • Gündem / Son Dakika
  • 06 Ocak 2012
  • Kedi ile köpeğin ekmek kavgası için yorumlar kapalı
  • 211 KEZ OKUNDU

Sakarya’da Adapazarı Kültür Merkezi önünden geçen vatandaşlar, sokak kedisiyle köpeğin bir dilim ekmek için birbiriyle verdiği mücadeleye şahit oldu.

Kedinin önce ekmek parçasıyla oynaması ardından köpekle mücadelesi ilgi çekti.

Bir sokak kedisi ile köpeğin bir dilim ekmek için verdiği mücadele ilginç görüntüler oluşturdu.

Sakarya’da insan trafiğinin en yoğun olduğu yer olan Adapazarı Kültür Merkezi önünde bir sokak kedisi bulduğu bir dilim ekmekle oynamaya başladı. Bir fare gibi ekmek dilimiyle oynayan ve garip hareketler yapan kendi çevresinden geçen insanlara aldırış etmeden oyununu sürdürdü. Uzun süre ekmek dilimini havaya fırlatan ve sonra tutmaya çalışan kediyi bir sokak köpeği fark etti. Köpeği yanına yaklaştığını son anda fark eden kedi, ekmek parçasını vermemek için köpeğe kafa tuttu. Tüylerini kabartarak ve garip sesler çıkararak köpeği kaçırmak istedi.

Ancak köpek geri adım atmadı ve ekmek dilimine yaklaşmaya çalıştı. Köpek ekmeği almak için tam hamle yapacağı sırada köpeğin üzerine atlayan kedi, köpeği geri püskürttü. Neye uğradığını şaşıran köpek kısa sürede toparlanarak havlamaya başladı. Köpeğin havlamasına da aldırış etmeyen kendi köpekten gözlerini ayırmadı, ancak köpeğin bir ara başını çevirip başka yöne bakmasını fırsat bilerek uzaklaştı. Başını çevirmesiyle kedinin kaçtığını gören köpek ise peşinden koştu ancak yetişemedi. Ekmek parçası ise olduğu yerde kaldı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ