Haber 16

Kılıçdaroğlu ilk ayrıştırmasını yaptı!

Kurultay’da yaptığı konuşmada ‘kimseyi ötekileştirmeyeceğiz’ diyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun bu sözü boşa çıktı…

Kılıçdaroğlu ilk ayrıştırmasını yaptı!
  • Medya-Magazin / Son Dakika
  • 25 Mayıs 2010
  • Kılıçdaroğlu ilk ayrıştırmasını yaptı! için yorumlar kapalı
  • 275 KEZ OKUNDU

CHP Kurultayı’nda yaptığı konuşmada “Biz kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, herkesi kucaklayacağız” diye konuşan CHP’nin çiçeği burnunda lideri Kemal Kılıçdaroğlu ilk sınavında sınıfta kaldı…

CHP’nin yeni lideri Kemal Kılıçdaroğlu partinin büyük kurultayda yaptığı konuşmada “Biz kimseyi ötekileştirmeyeceğiz ve herkesi kucaklayacağız” demişti.  Ancak Kılıçdaroğlu’nun bu sözleri Zonguldak’a yaptığı ilk gezisinde boşa çıktı.

MEDYA MENSUPLARINA AYIRIM

Zonguldak’a gitmek üzere yola çıkacak olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun bindiği otobüse yerleştirilen basın mensupları arasında yapılan farklılaştırma dikkatleri çekti. Otobüste Hürriyet, Milliyet, Sabah, Radikal ve Vatan gibi gazeteler ile diğer televizyon kanallarının muhabirleri yeraldı.

YANDAŞ MEDYA İKİNCİ OTOBÜSE

Zaman, Star, Yeni Şafak, Taraf, İHA, Türkiye, Aksiyon, Birgün, Dicle Haber Ajansı, Kanal D, İnternethaber ve Gazeteport muhabirleri ise ikinci otobüse yerleştirildi. Bu ayrım muhabirlerin tepkisine neden oldu. Muhabirler parti yetkililerine neden farklı otobüslere yerleştirdiklerini sorduğunda tatmin edici bir yanıt alamadı….

 

internethaber

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ