Haber 16

Kılıçdaroğlu resepsiyon’a neden katılmadı?

TBMM’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla verilen resepsiyonda gözler CHP lideri…

Kılıçdaroğlu resepsiyon’a neden katılmadı?
  • Politika / Son Dakika
  • 24 Nisan 2012
  • Kılıçdaroğlu resepsiyon’a neden katılmadı? için yorumlar kapalı
  • 356 KEZ OKUNDU

TBMM’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla verilen resepsiyonda gözler CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu aradı ancak o Çankaya Belediyesi’nin etkinliğine katıldı. Kılıçdaroğlu, “neden katılmadınız” sorularına “çocukları tercih ettim, bundan da mutluyum” sözleriyle cevap verdi.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ”1000 Çocuk Korosu”nun konserini izledi.
Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen konserde koroya, şef Dağhan Doğu yönetimindeki Bilkent Gençlik Senfoni Orkestrası eşlik etti. 7-12 yaş arasındaki çocukların yer aldığı koro, marş ve şarkılardan oluşan 13 eser seslendirdi.


Konserden önce, Çankaya Belediyesi Hoy-tur Halk Dansları Topluluğu gösteri sundu.
Etkinlikte konuşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ”Bugün Meclis’te resepsiyon vardı, sizin bayramınız dolayısıyla. Milletvekilleri bir araya geleceklerdi. Bana sordular, ‘Ben çocuklarla bir araya gelmek istiyorum, ben onlarla beraber olmak istiyorum’ dedim. O nedenle sizlerle beraberim ve bundan da son derece mutluyum” dedi.


Etkinliği düzenleyen Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’a, öğretmenlere, Bilkent Gençlik Senfoni Orkestrası’na ve çocuklarla ailelerine teşekkür eden Kılıçdaroğlu, konser süresince ve sonrasında yanına gelen çocuklarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ