Haber 16

Kılıçdaroğlu’na CHP’den ilk tepki!

Önder Sav’ın CHP içindeki bir kez daha ipleri almaya çalışması ve listeler hakim olması CHP’lileri kızdırdı.

Kılıçdaroğlu’na CHP’den ilk tepki!
  • Politika / Son Dakika
  • 22 Mayıs 2010
  • Kılıçdaroğlu’na CHP’den ilk tepki! için yorumlar kapalı
  • 309 KEZ OKUNDU

CHP kurultayı çok şeye gebe. Önder Sav’ın parti listelerine müdahalesi il başkanlarını isyan ettirdi. Önder Sav’a olan kızgınlık kurultay salonuna yansıyabilir.

Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi kesin. Ancak CHP’de asıl savaş MYK, parti meclisi ve genel başkan yardımcıları seçimlerinde yaşanacak.


SAV LİSTELERE KARIŞINCA

CHP kulislerinden sızan bilgilere göre, bu akşam saatlerinde en az 16 il başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Önder Sav’ı şikayet ederek, “ Listelere müdahale ettirme kendi ekibini kendin seç ” uyarısında bulunacak.

CHP’deki liste savaşlarının fitili dün akşam ateşlendi. Önder Sav, Kemal Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin’in listelerin belirlenmesi için buluşmasıyla başladı.


KILIÇDAROĞLU’NA “LİSTENİ KENDİN BELİRLE” UYARISI

Listeler üzerine yapılan toplantı akşam 22.30’da son erdi. Ancak Sav’ın listelere müdahale edince kıyamet koptu. Sav’ın kendi istediği isimleri Kılıçdaroğlu’na dayatması huzursuzluk yarattı.


İL BAŞKANLARI ACİLEN TOPLANDI


Bu gelişme üzerine 16-17 il başkanı Shreton otelinin yanındaki Paper Moon’da bir araya geldiler. İl başkanlarının bu toplantısından Kılıçdaroğlu’na “listeni kendin belirle” uyarısı çıktı. İl başkanlarının bu akşam Kılıçdaroğlu’na ilk uyarıyı yapacaklar..

Parti Meclisi’nin bu akşam belirlenmesi beklenirken yarın da genel başkan yardımcılıkları ve MYK listesi seçilecek..

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ