Haber 16

Kılıçdaroğlu’nu kim eliyle itti?

Kemal Kılıçdaroğlu’nun, CHP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Süha Okay tarafından itildiği an CHP’lilerin diline düştü..

Kılıçdaroğlu’nu kim eliyle itti?
  • Politika / Son Dakika
  • 08 Eylül 2010
  • Kılıçdaroğlu’nu kim eliyle itti? için yorumlar kapalı
  • 279 KEZ OKUNDU

Herkesin dikkatinden kaçan o görüntüler, 24 Ağustos’taki olaylı Van mitinginde çekildi. Van mitingindeki protestoların gölgesinde kalan görüntüler açığa çıkınca, Kılıçdaroğlu ile Okay arasındaki çekişmeye ilişkin dedikodular da yeniden gündeme geldi.

KILIÇDAROĞLU’DAN ANLAMLI REFLEKS


Görüntülerde, CHP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Süha Okay, seçim otobüsünden inmek isteyen Kemal Kılıçdaroğlu’nu eliyle iterek inmesine izin vermiyor ve kapıya kendisi yöneliyor. Şoförün önünde ayaktayken, otobüsten inmek için hamle yapan Kılıçdaroğlu’nun, Okay’ın bu davranışının ardından duraksadığı ve sağ eliyle belli belirsiz bir şaşkınlık işareti yaptığı dikkat çekiyor. Sonrasında sol elini yumruk haline getirdiği gözleniyor..


İSTEM DIŞI İDDİASI


Kimi CHP’lilere göre, Kılıçdaroğlu otobüsten herkes indikten sonra inmek istiyor. Bunun için de otobüsteki tüm partililerin inmesini bekliyor. Bu sırada bir partiliye cevap vermek için hamle yaparken istemeden Hakkı Süha Okay’ın yolunu kesiyor.. Okay’da bu nedenle yolunu açmak için eliyle ‘istem dışı’ olarak genel başkanını itiyor.


Bazı kesimlere göre ise Kılıçdaroğlu ile Hakkı Süha Okay arasında tam bir liderlik yarışı yaşanıyor. Hatta ortaya atılan bazı komplo teorilerine göre, Önder Sav’ın Kılıçdaroğlu’ndan sonra CHP’nin liderliği için düşündüğü isim Hakkı Süha Okay.. Bu nedenle Okay, partide Kılıçdaroğlu’na yönelik bazı sert tavırlarıyla zaman zaman ön plana çıkıyor.


İKİLİ KIBRIS’TA DA TARTIŞTI MI?


CHP kulislerinden sızan bilgilere göre, 20 Temmuz’da Kıbrıs Barış Harekatı’nın yıldönümü törenleri için adaya giden ikili arasında da bir kriz yaşandı. Okay, törenleri izlemek için oluşturulan platformda protokolün arka sıralarına oturtulunca, Kemal Kılıçdaroğlu’na sert bir tonla “Beni neden arkaya oturttun” diye çıkıştı. Kılıçdaroğlu’nun da Okay’a aynı tonda karşılık verdiği belirtiliyor.  

İnternethaber.com görüntüleri olduğu gibi ve yorumsuz ekrana getiriyor, yorumu okurlarına bırakıyor.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ