Haber 16

Konya’da Trafik Kazası:7ölü

Konya’nın Ilgın ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kamyonetle bir otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı.



Alınan ilk bilgilere göre, saat 06.40 sıralarında Ilgın’dan Akşehir yönüne giden 64 LD 377 plakalı kamyonet, Argıthanı Kasabası çevre yolunda sollama yaparken 27 F 9640 plakalı yolcu otobüsüne yandan çarptı.

Hızını alamayarak refüjü aşan kamyonet, karşı yönden gelen 34 EZ 2760 plakalı özel otomobille kafa kafaya çarpıştı. Özel otomobilin alev alarak yanmaya başladığı kazada, ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (CİHAN)

ÖLEN 7 KİŞİDEN 5’İNİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Konya’nın Ilgın ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 7 kişiden 5’inin kimlikleri belirlendi.

Ilgın’ın Argıthanı beldesinde 64 LD 377 plakalı kamyonetin, 27 F 9640 plakalı otobüse çarptıktan sonra karşı şeride geçerek 34 EZ 2760 plakalı otomobille çarpışması sonucu, otomobilde hayatını kaybeden 7 kişiden 5’inin Ayetullah (31), Melike (29), Ceren(2), Hayal (2) ve Caner Güner (3) olduğu tespit edildi.

Kazada yaralanan otobüs şoförü Mehmet Taş (56) ile kamyonet sürücüsü Ünal Demiran ise Ilgın Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Ilgın-Akşehir kara yolu Argıthanı mevkinde araçların kontrollü olarak geçişi sağlanıyor.

”BİR KİŞİNİN HATASI BİR AİLEYİ YOK ETTİ ”

Konya’nın Ilgın ilçesinde 3’ü çocuk 7 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı trafik kazasına karışan yolcu otobüsünün yedek şoförü, bir kişinin hatasının bir aileyi yok ettiğini söyledi.

Otobüsün yedek şoförü Namık Kemal Avşar (56), yaptığı açıklamada, 48 yolcuyla Gaziantep’ten Bursa’ya gitmek üzere yola çıktıklarını belirtti.

Ilgın ilçesi yakınlarında talihsiz bir kaza yaşadıklarını kaydeden Avşar, ”Uyuduğunu düşündüğümüz kamyonet şoförü direksiyon hakimiyetini kaybedince otobüsün bagaj kısmından önce bize vurdu. Daha sonra karşı şeride geçti. Burada da bir otomobile çarptı” dedi.

Bunun üzerine kamyonette yangın çıktığını ifade eden Avşar, ”Otobüsteki yangın tüpüyle hemen olaya müdahale ettik. Bu arada itfaiyeye, ambulansa ve polise haber verdik. Otomobilde çocukların da aralarında bulunduğu birçok ölü vardı. Hepsi hareketsizdi. Bir kişinin hatası bir aileyi yok etti” diye konuştu.

Kazanın şokunu uzun süre yaşayan yolcular, başka bir otobüsle yollarına devam etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ