Haber 16

Kore dizisi izle

Mediacat dergisi Eylül sayısında İrfan Şahin, Kenan Tekdağ, Serdar Çaloğlu, Cem Aydın ve Vuslat Doğan Sabancı’ya medyanın geleceğini sordu.

Kore dizisi izle
  • Diziler / Son Dakika
  • 04 Eylül 2012
  • Kore dizisi izle için yorumlar kapalı
  • 349 KEZ OKUNDU

Kore dizisi izle Mediacat dergisi, bu ay ülkemiz medya sektörünün yüzde 50’den fazlasını oluşturan dört büyük grubun temsilcilerini bir yuvarlak masa çevresine topladı. Bu tepe yöneticilerinden bakış açılarından sektörün dünden yarına uzanan süreçteki dengelerini, dinamiklerini ve beklentilerini dinledi.
 
Kore dizisi izle Yuvarlak masa toplantısını MediaCat Genel Yayın Yönetmeni Pelin Özkan yönetti. Toplantıya Ciner Medya Grup Başkanı Kenan Tekdağ, Çukurova Medya Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Çaloğlu, Doğan TV Holding CEO’su İrfan Şahın katıldı. Doğuş Yayın Grubu Genel Müdürü Cem Aydın ise mazereti nedeniyle katılamadığı toplantının sorularını dijital ortamda yanıtladı.
 
MEDYADA İYİ ŞEYLER OLUYOR
 
Kore dizisi izle Medya yöneticilerinin de belirttiği gibi Türkiye’de medya beş yıl Öncesine kadar Meksika-Brezilya dizilerini ithal eden, yayınlayan bir endüstriydi. Oysa şu anda 72 ülkeye dizi ihraç eden ve ihracatta İlk beşe giren bir konuma gelen bir medyamız var. Artık Türk medyası Türkiye’nin ’soft povver’ı. Doğan TV CEO’su İrfan Şahin: ’Şu anda ihracatta o kadar İyi bir yerdeyiz ve geldiğimiz yer öyle muazzam ki, artık bırakın dizi ihracatını, hikaye. roman ve format satmaya başladık.’ diyor. Türk dizileri, programları artık Türkiye’nin tanıtımına katkıda bulunuyor, turizmi destekliyor ve üstelik bu beş yıl gibi kısa bir sürede gerçekleşti.
 
MEDYADA KÖTÜ ŞEYLER OLUYOR
 
Kore dizisi izle Her ne kadar dünyanın her yerinde medya siyaset, bürokrasi, iş dünyası vb. çevrelerle sıkıntılar yaşıyor olsa da, bizdeki durum çok farklı.
 
Kore dizisi izle Sınır Tanımayan Gazeteciler Örgütü tarafından hazırlanan basın özgürlüğü endeksinde 2002 yılında Türkiye, 99’uncu sıradayken 2011 yılı itibariyle listede 143’üncü sırada ver alıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ