Haber 16

Messi coştu, Arap spiker çıldırdı

Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona, sahasında Arsenal’i Arjantinli yıldızıyla geçerek yarı finale yükseldi.

Messi coştu, Arap spiker çıldırdı
  • Son Dakika / Spor
  • 07 Nisan 2010
  • Messi coştu, Arap spiker çıldırdı için yorumlar kapalı
  • 295 KEZ OKUNDU


 

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Londra’da Arsenal ile 2-2 berabere kalan Barcelona, Nou Camp’ta ağırladığı rakibini 4-1’le geçerek yarı finalde İnter’in rakibi oldu.

Maça iki takım da oldukça kontrollü başladı. İlk 15 dakikası ortasaha mücadelesi şeklinde geçen maçta ilk golü konuk Arsenal buldu.

18 dakikada ceza sahasına giren Bendtner, tüm müdahalelere rağmen ayakta kalmayı başararak takımını 1-0 öne geçirdi.

Ancak yediği golün şokunu üstünden çabuk atan Barcelona, 21. dakikada Arjantinli süper yıldızı Messi’nin harika golüyle 1-1’lik beraberliği buldu.

37. dakikada sahneye çıkan yıldız futbolcu hem takımının hem de kendisinin ikinci golünü kaydederek takımını 2-1 öne geçirdi.

42. dakikada Abidal kafayla attığı pasta topu önüne alan Messi, hat trick yaparak takımını soyunma odasına 2 farkla önde götürdü: 3-1.

İkinci yarıda hafta sonunda oynayacağı Real Madrid maçını düşünerek tempoyu düşüren Katalan ekibi karşısında, Arsenal adeta rakibini seyretti.

Herkes maç tam bu skorla bitecek derken 88. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Messi hem takımının hem de kendisinin 4. golünü atarak durumu 4-1 getirdi ve maçta bu skorla sona erdi.

Maç öncesi bir gol atsa dahi Rivaldo’nun Barcelona forması ile Avrupa Kupaları’ndaki en çok gol atan oyuncusu rekorunu kıracak olan Arjantinli yıldız, tam 4 gol atarak bu rekoru tarihe gömdü.

Bu sonuçla Barcelona, yarı finalde İnter’in rakibi olurken Arsenal Avrupa’ya veda etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ