Haber 16

MHP Bursa adayları sahaya indi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı, Bursa milletvekili adaylarını görkemli bir toplantıyla…

MHP Bursa adayları sahaya indi
  • Politika / Son Dakika
  • 05 Mayıs 2011
  • MHP Bursa adayları sahaya indi için yorumlar kapalı
  • 257 KEZ OKUNDU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı, Bursa milletvekili adaylarını görkemli bir toplantıyla tanıttı. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, 12 haziran seçimlerinin kader niteliği taşıdığını belirterek, “İktidar olma vaktimiz geldi. Biz bu göreve hazırız. Çare MHP” dedi


  Yaklaşan genel seçimler öncesi milletvekili aday listesini açıklayan MHP, Bursa vekil adaylarını kamuoyuna tanıttı. Merinos AKKM’de düzenlenen tanıtım toplantısına MHP Genel başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Büyükataman, milletvekili adayları, MHP İl Başkanı Tevfik Topçu ve çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda konuşan İl Başkanı Topçu, MHP’nin her makamı kutsal bir görev olarak gördüğünü söyledi. Topçu, “Bu oyuna bir ‘dur’ demek lazım. Gelin bu sefer ‘MHP’ diyelim. Adaylarımız içerisinden ithal aday yok. Adaylarımız, Bursa’nın yetiştirdiği güzide evlatlardır. 18 milletvekilinin alayına talibiz. Gidilmedik yer ve ulaşılmadık insan bırakmayacağız. Seçim beyannamemizde toplumun her kesimine söylenecek birçok sözümüz var. Her derde çaremiz var” diye konuştu.


   “TÜRKİYE TARİHİNİN EN ÖNEMLİ SEÇİMİ”
  12 haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman, MHP olarak iktidara talip olduklarını ifade etti. Büyükataman, “Bu seçimlerde AK Parti bir kez daha iktidar olması durumunda AKP cumhuriyeti ilan edilecektir. Yeni bir anayasadan bahsetmektedirler. Büyük bir cüretle açıklıyorlar. Anayasanın içerisinde Türk ibaresi yer almıyor. Bu ülke ve memleketle farklı meselesi olanlar için bir yapı oluşturulacak. Böyle bir yapıda bütünlüğü sağlamak ve bağımsızlığı korumak mümkün değil. Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli seçimlerine yaklaşıyoruz. Ülkeyi kimin yöneteceği belli olacak. Milletimiz sandık başına, bu tercihi yapmak için gideceklerdir. Türkiye’nin karşı karşıya bırakıldığı büyük tehlikeyi görmek ve anlamak vatan borcudur. Türkiye 9 yıldır yol ayrımına geldi. 12 haziran bu yönüyle önemlidir” şeklinde konuştu.
 


42 yıllık geçmişe sahip MHP’nin iktidara talip olduğunu ifade eden Büyükataman, MHP’nin bu seçimlerde iktidar olmak zorunda olduğunu belirtti. Büyükataman, “İktidar olmak zorundayız. Sayıları 8 milyonu bulan emekliler, MHP’yi bekliyor. Unutulan ve kaderlerine terk edilen işçiler MHP’yi bekliyor. Esnaf bizi bekliyor. Unutulan engelliler ve şehit yakınları bizi bekliyor. Milletimiz MHP’yi bekliyor. Oyunları bozmak ve bin yıllık kardeşliğimizi muhafaza etmek içi milletimiz MHP’yi bekliyor. Tam yol ileri parolasıyla iktidara koşacağız. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Huzuru artıracağız ve güvenliği sağlayacağız. İşsizliği yeneceğiz ve bereketi getireceğiz. Ekonomide eşitliği ve adaleti getireceğiz. Memuru coşturacağız. Sofralardaki ekmeğin çoğalması için çalışacağız. Hayal kırıklığını gidereceğiz. AK Parti’yi geldiği gibi göndermek için MHP iktidar olamaya hazırdır. İktidar vaktimiz geldi ve buna hazırız. Milletimiz rahat olsun. Milletimizin içinde bulunduğu sıkıntıları biliyoruz. Çare MHP’dir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ