Haber 16

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç Göreve Başladı

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç Göreve Başladı
  • Gündem
  • 05 Nisan 2024
  • Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç Göreve Başladı için yorumlar kapalı
  • 44 KEZ OKUNDU

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, mazbatasının ardından Mudanya Belediyesi Yıldıztepe Yerleşkesi bahçesinde düzenlenen törenle, görevi devraldı. Mudanya’yı Mudanyalılarla birlikte tarım ve turizm kentine dönüştüreceklerini vurgulayan Başkan Deniz Dalgıç, “Artık, çalışmak zamanı. Kolları sıvadık, hiç durmadan çalışacağız” dedi.

 

Yerel seçimlerde Mudanya Belediye Başkanı seçilen Deniz Dalgıç, Mudanya Adalet Sarayı’nda İlçe Seçim Kurulu Başkanı Özlem Bodur Okur’dan mazbatasını alarak göreve başladı. Mudanya Belediye Meclis Üyelerinin de mazbatasını aldığı törene CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Mudanya İlçe Başkanı Kurtuluş Furkan Atalay, parti il ve ilçe örgütü ile Mudanyalılar katıldı. Mazbata teslimi sonrası konuşan Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, çok başarılı bir seçim sonucu aldıklarını ve ülkede bayram sevinci yaşandığını vurgularken, “Hep birlikte uzun zamandır bugün için mücadelemizi verdik. El ele çalıştık, sonuçta da çok başarılı bir seçim sonucu aldık. Birlikte çalıştık, birlikte kazandık. Şimdi de birlikte devralıyoruz. Herkesin içine umut tohumlarını tekrar serptik. Bugün de bunun belgesini almaya geldik. Mazbatanın üzerinde benim adım yazıyor ama bunu sizin adınıza aldığımı biliyorsunuz. Sözünüzü unutmayın. Birlikte çalışma sözü verdik. Hemen, bugün itibari ile çalışmaya başlıyoruz. Kolları sıvadık hiç durmadan çalışacağız” diye konuştu.

 

“BİRLİKTE BAŞARDIK”

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç ve ilçe örgütüne teşekkür eden CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, “Mudanya’da ve Bursa’da tarih yazanlar, sizleri coşkuyla, heyecanla, umutla selamlıyorum. Yüreğinize sağlık. Aylardır sokak sokak, mahalle mahalle, köy köy dolaştınız. Birlikte başardık, birlikte daha çok başaracağız” dedi. Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç’ı kutlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise, “Artık iş zamanı, görev zamanı. Bundan böyle Deniz başkanımızla birlikte, meclis üyelerimiz, ilçe yönetimimiz, kadın ve gençlik kollarımız, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, odalarımızla birlikte Mudanya’nın çıtasını beş basamak, hatta on basamak yukarıya çıkarmak için çalışacağız. Hizmet için ‘vira bismillah’ diyoruz” ifadelerini kullandı. CHP Mudanya İlçe Başkanı Kurtuluş Furkan Atalay da tüm Mudanyalılara destekleri için teşekkür etti.

 

“ARTIK ÇALIŞMAK ZAMANI”

Devir teslim töreni ise Mudanya Belediyesi Yıldıztepe Yerleşkesi bahçesinde, belediye çalışanları ve vatandaşların önünde gerçekleşti. Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, belediye meclisi üyeleri, partililer, muhtarlar ve belediye çalışanlarının yer aldığı yerleşke girişindeki devir teslim töreniyle görevi, geçmiş dönem başkanı Hayri Türkyılmaz’dan aldı. Törene Mudanyalılar da yoğun ilgi gösterdi. Belediye önünde düzenlenen törene CHP Bursa Milletvekilleri Kayıhan Pala ve Hasan Öztürk de katıldı. Başkan Deniz Dalgıç törende yaptığı konuşmada, sandıklardan çıkan sonucu en sağlıklı tutanaklara dönüştüren, millet iradesinin sonuçlara yansımasına katkı sunan herkese teşekkür etti. Mudanya’yı korumak için söz verdiğini hatırlatan Başkan Deniz Dalgıç,  “Birlikte çalıştık, birlikte kazandık. Şimdi de görevi birlikte devralıyoruz. Hedefimiz, Mudanya’yı olduğu yerden daha ileriye götürmek. Mudanya’nın yeşili, zeytini, inciri ve üzümü bizim zaten kutsalımız. Tarım bizim için çok önemli. Bunları korumak, eksiltmeyip artırmak için bir kez daha söz veriyorum hepinize. Artık çalışmak zamanı. Ben ve arkadaşlarım her saniye Mudanya için çalışacağız. Bütün Mudanyalılar hep birlikte dönüşüm için çalışacağız” diye konuştu.

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, tebrikleri kabul ettikten sonra İskele Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çocuklarla birlikte Mudanya Belediye Başkanlığı çelengini sundu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ