Haber 16

Nobre transferinde sürpriz iddia

Sarı- kırmızılıların, Beşiktaş’tan ayrılmaya karar veren Mert Nobre’yi kadrosuna katması an meselesi olduğu iddia edildi .

Nobre transferinde sürpriz iddia
  • Son Dakika / Spor
  • 14 Ağustos 2010
  • Nobre transferinde sürpriz iddia için yorumlar kapalı
  • 250 KEZ OKUNDU

Sabah Gazetesi’nin haberine göre 2 buçuk sezon başarıyla formasını giydiği Fenerbahçe’den 2006 yazında Beşiktaş’a transfer olan, ancak siyah-beyazlılarda bekleneni veremeyen Nobre, yeni hocası Schuster’in de gözüne giremeyince menajerine “Sürekli oynayacağım bir takıma gitmek istiyorum” talimatını verdi. Bunun üzerine uzun süredir golcü arayan Galatasaray, Türk pasaportuna da sahip Brezilyalı forvet için menajerler aracılığıyla devreye girdi.

BEŞİKTAŞ’TA İSTENMEYEN ADAM

Siyah-beyazlılardan sezon başına aldığı 2 milyon 200 bin Euro sürekli tartışma konusu olan Nobre’nin, sarı-kırmızılıların 1 yılı opsiyonlu 2 senelik teklifine sıcak baktığı ve “Evet” dediği iddia edildi. 30 yaşındaki forvetin, Beşiktaş ile ilişkisini koparmasının ardından “Aslan” olacağı gelen haberler arasında.

1- ASLAN’IN KABUSU
OCAK2004’te Fenerbahçe ile Türkiye macerasına başlayan Nobre, sarılacivertli formayla Galatasaray filelerini 3 kez sarstı. 2004-05 sezonunun 33. haftasında Cimbom’a attığı gol, Kanarya’nın şampiyonluğunu ilan etmesini sağladı. Beşiktaş formasıyla da üç kez Galatasaray’ı avlayan
Nobre, 1-0 biten derbilerin kahramanı oldu.

2- İLK YABANCI OLMAK
6 Kasım 1980 doğumlu Mert Nobre’nin Beşiktaş’tan Galatasaray’a transferi gerçekleşirse, Brezilya asıllı forvet Üç Büyükler’in formasını giyen ilk yabancı futbolcu olarak tarihe geçecek. Bilindiği gibi Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş formalarının üçünü de sadece Sergen Yalçın, Emre Aşık ve Ahmet Yıldırım giymeyi başarmıştı.




BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ