Haber 16

‘OHAL’e karşı olanlar akan kanı görmeyenler’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli “OHAL’e karşı olanlar, akan kanı görmeyenler” diye konuştu.

‘OHAL’e karşı olanlar akan kanı görmeyenler’
  • Politika / Son Dakika
  • 27 Haziran 2010
  • ‘OHAL’e karşı olanlar akan kanı görmeyenler’ için yorumlar kapalı
  • 339 KEZ OKUNDU

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, OHAL’e karşı olanların Türkiye’deki akan kanı görmeyenler ve Türkiye’nin bölünmesi için elinden gelen gayreti gösterenler olduğunu savundu.

Habertürk’ün haberine göre MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, toplu açılış törenlerine katılmak için geldiği Konya’nın Çumra ilçesindeki Sırçalı Mesire Alanı’nda gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bahçeli, OHAL’e karşı olanların Türkiye’deki akan kanı görmeyenler ve Türkiye’nin bölünmesi için elinden gelen gayreti gösterenler olduğunu savundu.

Bahçeli, “OHAL, demokrasiye karşı olmayan anayasal bir kurumdur. Bir ülkede anarşi ve terör boy gösterdirken OHAL’i her ülke vatandaşı düşünmelidir.Sözde analar ağlamasın, kan akmasın demekle olaylar bitmez. Gerekli tedbirleri almak lazım. Biz MHP olarak Anayasal bir tedbiri ortaya koyuyoruz. OHAL uygulamasına geçilmesini istiyoruz. Geçerler veya geçmezler bu siyasi iktidarın bileceği iştir. Ancak kan akmaya devam ederse vebali üzerlerine düşer” dedi.

Her gün 2-3 tane şehidin verildiği bir dönemde bunların kim tarafından gündeme getirildiğine dikkat edilmesi gerektiğini anlatan Bahçeli, 20 yıldan beri aynı insanların aynı şekilde konuşarak televizyonları meşgul ettiğini, bu kişilerin insanların zihnini karma karışık hale getirdiğini söyledi. Ülkenin bir taraftan ”silahşörlerle”, bir taraftan da ”kalemşörlerle” mücadele ettiğini ifade eden Bahçeli, ”Ancak herkes bilsin ki Türk milleti yalnız değildir. Bunların hepsini aşacaktır. Ve Türkiye kardeşliği koruyacaktır, istikrara kavuşacaktır” diye konuştu. Bir gazetecinin ”şehit aileleri sahipsiz mi?” sorusuna Bahçeli, şehit ailelerine ‘kelle’ diyecek kadar nezaketsiz olanlardan başka bir şey beklenmeyeceğini kaydetti. Bahçeli, kökü kazınana kadar terörle mücadele edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ