Haber 16

Olay adamlar!

Beşiktaş’ta üst üste gelen 3 yenilgi ve kötü gidiş camiada sabırları zorlamaya başladı. Hedefte Tayfur Havutçu, kaleci Rüştü Reçber ve hakemler var.

Olay adamlar!
  • Son Dakika / Spor
  • 01 Mayıs 2012
  • Olay adamlar! için yorumlar kapalı
  • 354 KEZ OKUNDU

Beşiktaş-Olay adamlar!

Havutçu topun ağzında

Galatasaray, Trabzonspor ve son olarak Fenerbahçe karşısında alınan yenilginin ardından Beşiktaş Camiası’nda çatlak sesler yükselmeye başladı. Başarısız bir görüntü çizen Carvalhal’ın yerine getirilen Havutçu’nun da tabloyu değiştirememesi, genç çalıştırıcıya yönelik eleştirileri de arttırdı. Kadro tercihleri ve yaptığı değişikliklerle hedef adam olan Tayfur Havutçu’nun performansı, “Yeni sezonda yeni hoca mı olacak?” sorusunu beraberinde getirdi. Şimdi herkes, Beşiktaş Yönetimi’nin Havutçu hakkında yeni sezondaki kararını bekliyor.

Rüştü’ye jübile teklifi

Beşiktaş’ta bir diğer sıkıntılı konu da kale… Ligde üst üste 18 maçtır kalesinde gol gören ve bu konuda olumsuz bir istatistiğin altına imzasını atan Siyah-Beyazlılar’da Rüştü Reçber de topun ağzında. Fenerbahçe karşılaşmasında iki hatalı gol yiyen Rüştü’yle yeni sözleşme imzalama kararı alınmayacağı ve yeni sezon öncesinde tecrübeli file bekçisine jübile teklifi yapılacağı kaydedildi. Beşiktaş’ın yeni transfer döneminde, yabancı bir file bekçisiyle anlaşıp, kalesini sağlama almak istediği gelen haberler arasında…

Hakemler camiayı çıldırttı

Süper Final maçlarının üçünü de kaybeden Beşiktaş’ta, 3 maçta da hakemlerin olumsuz performansı karşılaşmalara damgasını vurdu. Galatasaray karşısında Melo’nun, Trabzonspor sınavında Halil Altıntop’un ofsayttan atılan golleri, Fenerbahçe derbisinde de tam 9 oyuncunun sarı kart görmesi Siyah-Beyazlılar’ı oldukça sinirlendirdi. Özellikle Rüştü Reçber’le girdiği diyalog ve tutarsız kararları, Halis Özkahya konusunda MHK ile Beşiktaş arasındaki iplerin gerilmesine neden oldu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ