Haber 16

Önce kaçırdı sonra öldürdü

Konya’nın Seydişehir İlçesi’nde 2 yıldır kayıp olan 21 yaşındaki Ebru Erdoğan’ın, birlikte kaçtığı…

Önce kaçırdı sonra öldürdü
  • İslam / Son Dakika
  • 21 Mayıs 2011
  • Önce kaçırdı sonra öldürdü için yorumlar kapalı
  • 387 KEZ OKUNDU


 
Konya’nın Seydişehir İlçesi’nde 2 yıldır kayıp olan 21 yaşındaki Ebru Erdoğan’ın, birlikte kaçtığı sevgilisi 25 yaşındaki Abdullah O. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.


Abdullah O.’nun ailesinin istememesi üzerine Ebru Erdoğan’ı otomobille evine geri götürdüğü sırada çıkan tartışma sonucu yolun kenarındaki suda boğduğu, cesedini de kendilerine ait meyve bahçesinde bulunan iki elma ağacının arasına gömdüğü belirlendi.


“ELMAYI ÇOK SEVİYORDU”


Gözaltına alınan şüpheli ifadesinde, ”Ebru elmayı çok seviyordu. O yüzden cesedini köyümüzdeki elma bahçesine götürüp, iki elma ağacı arasına gömdüm” dedi.


Seydişehir merkezde oturan Ebru Erdoğan, 6 Temmuz 2009 yılında kayboldu. Bunun üzerine baba 48 yaşındaki Mehmet Erdoğan, bir gün sonra kızının kayıp olduğuna dair polise başvuruda bulundu. Çalışma başlatan polis, Ebru Erdoğan’ın son görüştüğü kişilerle temasa geçti, cep telefonu kayıtlarını inceledi. İddiaya göre, kadın hastalığından dolayı sık sık hastaneye giden Erdoğan’ın, kayıp olduktan sonra hiçbir hastaneye gitmediği belirlendi. Çalışmalarda Ebru Erdoğan’ın, kamyonlarda muavinlik yapan Abdullah O. ile ilişkisi olduğu saptandı. Bunun üzerine Abdullah O.’nun ifadesine başvuran polis, çelişkili ifadeler verdiğini saptadı. Polis takibe aldığı Abdullah O.’yu dün evinde gözaltına aldı.


SUDA BOĞMUŞ


Sorgusunda suçunu itiraf eden şüpheli, Ebru Erdoğan ile bir süredir birlikte olduğunu ve kaçmaya karar verdiklerini belirtti. Abdullah O., ifadesinde, ”Ebru’yu kaçırdıktan sonra Kesecik Köyü’ndeki babamın evine götürdüm. Ailem karşı geldi, rıza göstermedi. Ben de Ebru’yu evine geri götürdüğüm sırada Beyşehir Yolu üzerinde tartıştık. Ayrılmak istemedi. Bana küfür etti. Ben de otomobil içinde yumruk attıktan sonra, sürükleyip yolun kenarındaki dere kenarına götürdüm. Orada başını suya sokup boğdum” dedi.



‘ELMAYI SEVDİĞİ İÇİN AĞAÇLARIN ARASINA GÖMDÜM’


Ebru Erdoğan’ın elma sevdiğini belirten şüpheli, ”Ebru elmayı çok seviyordu. O yüzden cesedini köyümüzdeki elma bahçesine götürüp, iki elma ağaçı arasına gömdüm” dedi.


Erdoğan’ın cesedi polis tarafından gömüldüğü yerden çıkartılarak otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


Abdullah O. da, yapılan sorgulamanın ardından bugün adliyeye sevk edildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ