Haber 16

Patlamayı anlatırken bir daha yaşadı

Etiler’deki bombalı saldırıda bacağı kopan Ayten Bal’ın yanındaki arkadaşı…

Patlamayı anlatırken bir daha yaşadı
  • Gündem / Son Dakika
  • 26 Mayıs 2011
  • Patlamayı anlatırken bir daha yaşadı için yorumlar kapalı
  • 234 KEZ OKUNDU

Etiler’deki bombalı saldırıda bacağı kopan Ayten Bal’ın yanındaki arkadaşı Ceyhan Mercan halen yaşadığı şok atlatamadı. Hafif yaralı olarak patlamadan kurtulan Ceyhan Mercan’ın eşi Cemil Mercan, “Önce patlamanın arabada olduğunu sanmışlar” dedi.

Etiler’de sabah saatlerinde meydana gelen patlama yaralanan ağır yaralanan Ayten Bal’ın sabah saat 10.00 sıralarında başlayan ameliyatı saat 13. 00 sıralarında sona erdi. Bal’ın ameliyatın ardından yoğun bakıma alındığı ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Bal’ın sağ bacağının diz kapağın altından kesildiği sol bacağında ise kırıklar olduğu ulaşılan bilgiler arasında. Bu arada Ayten Bal’ın yakınlarının Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki bekleyişi sürüyor.


“ARABADA PATLAMA OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜŞLER”


Patlama sırasında Ayten Bal’ın kullandığı araçta ön koltukta oturan Ceyhan Mercan ise hastanede beklemeye devam ediyor. Önce sağlık durumunun ciddi olduğu açıklanan ancak sonra yarasının hafif olduğu anlaşılan Ceyhan Mercan sigara içmek için dışarı çıktığı sırada gazeteciler tarafından görüntülendi. Patlamayı yüzündeki ufak sıyrıklarla atlatan Mercan’ın gömleğindeki kan izleri dikkat çekti. Konuşmak istemeyen Mercan’ın eşi Cemal Mercan olayı nasıl haber aldığını anlattı. Cemal Mercan, “Bana haber verdiler. Habere göre direk buraya geldim. Ne olduğunu onlar da tam olarak bilmiyor. Arabayla geçerken, o anda bir patlama olmuş. Arabada bir patlama olduğunu düşünmüşler. Arabayı durduramamışlar. Araba durunca eşim iniyor. Ayten hanım çıkamayınca ‘ Abla beni kurtar ‘ deyince, eşim bağımaya başlamış. o anda oradakiler yardım etmiş” şeklinde konuştu.


“NE ANLATAYIM Kİ, HER ŞEYİ BİLİYORSUNUZ”


Bu arada yaşadığı patlamanın şokun atlamadığı görülen Ceyhan Mercan bir süre acil servis girişindeki bankta oturdu. Gazetecilerin ısrarı soruları karşısında “Bir şey yok. Sadece arkadaşım. Ne anlatayım ki, her şeyi biliyorsunuz” diye konuştu. Mercan daha sonra hastaneye girdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ