Haber 16

PKK Çoçukları Hedef Aldı

Seçim sürecinde gerginlikten medet uman terör yandaşları, yakıp yıkmalara devam ediyor. Örgüt yandaşları…

PKK Çoçukları Hedef Aldı
  • Gündem / Son Dakika
  • 05 Mayıs 2011
  • PKK Çoçukları Hedef Aldı için yorumlar kapalı
  • 250 KEZ OKUNDU



 

Seçim sürecinde gerginlikten medet uman terör yandaşları, yakıp yıkmalara devam ediyor. Örgüt yandaşları, Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bir ilköğretim okuluna 23 Nisan törenleri esnasında havai fişekle saldırıda bulundu.

Kızıltepe ilçesinde bulunan bir ilköğretim okulunun içine yapılan havai fişekli saldırı, okulun güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Okulun bahçesinde törende olan çocuklar, saldırı üzerine büyük bir korkuyla sağa sola kaçıştı. Öğrenciler panikle okul içine girerken, kimi öğrenciler ise okulun arka duvarından atlayıp evine kaçtı. Bir bayan öğretmen de olaylar esnasında korkudan baygınlık geçirdi. Yaklaşık üç dakika süren havai fişek saldırısının ardından olayı duyan öğrenci velileri okula akın etti.


PKK sempatizanlarının ilçedeki bankalara ve işyerlerine molotofla saldırmaları da MOBESE kameralarına yakalandı. Geçen hafta Kızıltepe ilçesinde yaşanan olaylarda örgüt yandaşlarının ilçede bulunan bazı işyerlerine düzenledikleri molotof saldırısı, an be an görüntülendi. İşyerlerini yağmalayan göstericiler, bir çok kamu binasını da tahrip etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ