Haber 16

PKK ile BDP’nin arası iyice açıldı

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde 1 polis ile 1 askerin şehit olduğu ve 4 vatandaşın hayatını kaybettiği…

PKK ile BDP’nin arası iyice açıldı
  • Gündem / Son Dakika
  • 16 Eylül 2011
  • PKK ile BDP’nin arası iyice açıldı için yorumlar kapalı
  • 203 KEZ OKUNDU

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde 1 polis ile 1 askerin şehit olduğu ve 4 vatandaşın hayatını kaybettiği saldırıda belediye binasının da PKK’lılarca tarandığı ortaya çıktı. 14 yaşındaki Osman Erbaş, 60’a yakın Kalaşnikof mermisinin isabet ettiği belediye önünde hayatını kaybetti.


Emniyet binasının hiçbir açıdan belediyeyi görmediğini farkeden ve Erbaş’ın PKK mevzisinden gelen kurşunlarla öldüğünü anlayan BDP ile PKK’nın arası açıldı. Harekete geçen BDP’li yetkililer, PKK yöneticilerine “Bizim arkadaşlarımızı taradınız” sözleriyle tepki gösterdi.


DÜĞÜN SAHİBİ LANET OKUDU


Saldırı sonrası Şemdinli Cumhuriyet Savcısı’na olay yerinde ifade veren düğün sahibi T.D, “Allah PKK’nın belasını versin düğünümüzü kana buladılar” dedi. 2 yakını da daha önce teröristlerce katledilen T.D, “Bunlar düğünü ve belediyeyi taradı. 200 kişi çoluk çocuk arada kaldık. Duvarların dibine ve hemen karşıdaki belediyeye sığındık. Roket atılan yerlerden Kalaşnikof sesleri de geliyordu. Emniyet akıllı davrandı. Karşılık verseydi bizden bir sürü insan ölürdü” diye konuştu.


Mordağ köyünden PKK baskısı nedeniyle 15 yıl önce ilçeye taşındığı öğrenilen T.D. arabasının da delik deşik edildiğini söyledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ