Haber 16

Polis ekipleri 4 kulüpte arama yapıyor!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organiz Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından TFF, Beşiktaş, ve Trabzonsporn kulüplerinde arama yapılıyor..

Polis ekipleri 4 kulüpte arama yapıyor!
  • Son Dakika / Spor
  • 03 Temmuz 2011
  • Polis ekipleri 4 kulüpte arama yapıyor! için yorumlar kapalı
  • 271 KEZ OKUNDU

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organiz Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından yürütülen futbolda şike soruşturması kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu, Trabzonspor ve Beşiktaş kulüplerinde de arama yapıldı…

Bu sabah saatlerinde futbol dünyasını sarsan ‘şike soruşturması’nda başta Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Ümit Karan, Sezer Ötürk gibi isimler olmak üzere bir çok isim gözaltına alındı.Yaşanan olaylarla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu, Trabzonspor, Sivasspor ve Beşiktaş Kulübü binalarında da aramalar yapıldığı belirtiliyor.


Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerinin ise sabah saatlerinde geldikleri Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde arama başlattığı bildirildi. Ekiplerin, yönetim kurulunun yazışmalarını incelediği ve bilgisayarlarda araştırma yaptığı belirtildi.


Aynı şekilde Sivasspor Kulüp binası ve tesislerinde de arama başlatıldı. Ekiplerin Başkan Mecnun Odyakmaz ve yönetim kurulu üyelerinin odaları ile muhasebe bölümünde arama yaptığı öğrenildi. Sivasspor’dan İstanbul’da gözaltına alınan Başkan Mecnun Odyakmaz dışında gözaltı olmadığı bildirildi.


Beşiktaş Kulübü’nde yapılan aramalarla ilgili kesin açıklama ise henüz yapılmadı. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda arama sürüyor.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ