Haber 16

Polisler ölümden döndüler

Hastanede Yatan Bir Hasta İçin Kan Vermeye Giden Polisler Kartal Sahil Yolunda Kaza Yaptı.

Polisler ölümden döndüler
  • Gündem / Son Dakika
  • 10 Şubat 2011
  • Polisler ölümden döndüler için yorumlar kapalı
  • 323 KEZ OKUNDU

Üsküdar Devlet Hastanesinde yatan bir hasta için kan vermeye giden polisler Kartal sahil yolunda kaza yaptı.

Edinilen bilgiye göre Adem Atasoy ve Muammer Ateş isimli polis memurları ve yanlarındaki sivil kadın memur Seçil Mataracı (36) Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı 34 A 9355 plakalı ekip otosuyla, Üsküdar Devlet Hastanesi’ne doğru yola çıktı. İddiaya göre ekip otosu, sahil yolu Atalar mevkiinde Dilek Akgülün kullandığı 34 NB 400 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle polis otosu takla atarak metrelerce sürüklendi.

Ekip otosunda bulunan polis memurları ve sivil kadın memur yaralandı. Polis memurları kendi imkanlarıyla araçtan çıkmayı başarırken Seçil Mataracı ekip otosu içinde mahsur kaldı. Olay yerine kısa süre içinde çok sayıda polis ekibi ve iki ambulans geldi.

Sağlık ekipleri, ters dönen polis otosunda şoka girmiş bir halde mahsur kalan kadın memura ilk müdahaleyi yaparak araç içinden çıkarıp sedyeyle ambulansa koydular. Kazada hafif yaralanan 2 polis memuru da arkadaşlarının verdiği suyla yüzlerini yıkayarak kendine gelmeye çalıştı. Bacaklarından ve elinden yaralanan polisler diğer ambulansa bindirilip Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polisleri ile sivil kadın memurun Üsküdar Devlet Hastanesinde yatmakta olan bir hasta için kan vermeye gittikleri öğrenildi. Kazaya karışan diğer aracın sürücüsü Dilek Akgül, kazayla ilgili olarak, Ben onlara çarptım ancak yeşil ışıkta geçiyordum, diğer araç kırmızıda geçti” diye konuştu. Dilek Akgül’ün kullandığı otomobilde bulunan oğlu ise kaza nedeniyle şoka girerek araçtan inmek istemedi.

Polis kazayla ilgili rapor tutarken araçlar olay yerine gelen çekiciye yüklenerek otoparka çekildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ