Haber 16

Quaresma sahaya çıkmayabilir!

Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster’in, üst üste iki önemli maç oynayan Quaresma’yı Ankaragücü maçında dinlendirebileceği öğrenildi.

Quaresma sahaya çıkmayabilir!
  • Son Dakika / Spor
  • 09 Eylül 2010
  • Quaresma sahaya çıkmayabilir! için yorumlar kapalı
  • 297 KEZ OKUNDU

İki yıl aranın ardından yeniden Portekiz Milli Takımı’na katılan Ricardo Quaresma, Kıbrıs Rum Kesimi maçının tamamında ve Norveç karşılaşmasında da 84 dakika forma giyerek iyice yoruldu. Futbolcusunun bu durumunu düşünen Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster’in, henüz takımla birlikte bile çalışmayan oyuncusunu Ankaragücü karşısında dinlendirebileceği ifade edildi.

Kartal’ın dün sabahki idmanına da yetişemeyen Quaresma’nın gerekirse tek devre oynatılması düşünülüyor. Quaresma’nın son durumunu henüz göremediği için bu konudaki kararını maç günü vereceği vurgulanan Bernd Schuster’in, Portekizli’nin aşırı yorgunluktan sakatlanmaması için önlemler alacağı bildirildi.

‘Değeri sürekli artıyor’

Öte yandan Beşiktaş’ın Futbol Komitesi üyesi Cengiz Zülfiikaroğlu, Quaresma’nın milli takım performansını överek, “Takım olarak iki tane şok skor yaşadılar. Güney Kıbrıs ile 4-4 berabere kaldılar, Norveç’e ise 1-0 yenilmelerine rağmen, sahanın en etkili isimlerinden biri Quaresma’ydı. Beşiktaş’a geldiğinden beri bonservis bedeli sürekli artan bu oyuncumuzu gelecek dönemlerde satmayı asla ve asla gündemimize getirmedik” diye konuştu.

Milliyet

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ