Haber 16

Rakiplerimiz belli oluyor

Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor’un rakipleri belli oluyor…

Rakiplerimiz belli oluyor
  • Gündem / Son Dakika
  • 10 Ağustos 2012
  • Rakiplerimiz belli oluyor için yorumlar kapalı
  • 271 KEZ OKUNDU

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil edecek olan Fenerbahçe , Bursaspor ve Trabzonspor ‘un rakipleri kura çekimiyle belli olacak.
Temsilcilerimizden Fenerbahçe’nin Devler Ligi play-off turu’ndaki rakibi TSİ 13:00’te çekilecek kura çekiminde belli olacak. Seri başı olmayan Fenerbahçe, Braga, Dinamo Kiev, Panathinaikos, Kopenhag ya da Emmanuel Emenike’nin formasını giydiği Spartak Moskova gibi takımlarından biriyle eşleşecek.
UEFA Avrupa Ligi’nde KuPS Kuopio’nu safdışı bırakan Bursaspor ile Avrupa macerasına play-off turuyla başlayacak olan Trabzonspor’un rakipleri ise TSİ 14:30’da gerçekleşecek kura çekmiyle belli olacak.
UEFA puanı sıralamasınada Vaslui’nin arkasında yer alan Bursaspor seri başı olmayan takımlar arasında en yüksek puanlı takım oldu. Bu durum Bursaspor’un UEFA play-off elemesinde son derece zorlu rakiplerle eşleşme ihtimalini arttırdı.
Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan bir diğer temsilcimiz Trabzonspor ise play-off için seri başı olacak ve daha kolay rakiplerle eşleşecek.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ