Haber 16

Rapidshare neden çalışmıyor?

Birkaç gündür Rapidshare’den dosya indirmek isteyenler upload dosya yükleme ekranıyla karşılaşıyorlar. Rapidshare’den neden dosya indiremiyoruz? İşte bu soruların cevabı.

Rapidshare neden çalışmıyor?
  • Son Dakika / Teknoloji
  • 27 Eylül 2010
  • Rapidshare neden çalışmıyor? için yorumlar kapalı
  • 384 KEZ OKUNDU

Rapidshare dünyanın en büyük dosya paylaşım sitesi. Tüm Dünya’dan milyonlarca kullanıcı dosyalarını yükleyip paylaşıyorlar. Gerek ücretli kullanıcılarından aldığı paralarla gerek telif haklarıyla ilgili davalarla sıkça gündeme gelen ve kimisine göre illegal kimisine göre legal olan bu sitenin Türkiye’den de milyonlarca kullanıcısı var.

 

Ancak birkaç gündür Rapidshare’den dosya indirmek ne yazık ki mümkün olmuyor. Özellikle sürekli sörf halinde olan ve aradığı resim program vs. indirmeleri için Rapidshare’yi kullanan binlerce kişi bunun sebebini merak ediyor.

 

Almış olduğumuz bilgiler ve araştırmalarımız doğrultusunda Rapidshare’in web sitesini tasarımını ve altyapısını değiştirdiğini saptadık. Ancak site yetkilileri değişiklikleri yavaş yavaş uyguladıkları için henüz Türkiye’de aktif olmadı. Tabi altyapı da değiştiğinden eski siteyi görüyoruz ve altyapı değişiklikleri dosya paylaşımına engel oluyor.

 

Birkaç güne kadar Türkiye’de de değişikliklerin aktif olmasını bekliyoruz.

 

İşte yeni tasarımlı Rapidshare.com

 


 

Haber16.Org

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ