Haber 16

Rıdvan Dilmen işten mi kovuldu?

Rıdvan Dilmen Sabah ve fotomaç’daki işinden kovuldu mu yoksa kendi rızası ile mi ayrıldı?

Rıdvan Dilmen işten mi kovuldu?
  • Gündem / Son Dakika
  • 06 Aralık 2011
  • Rıdvan Dilmen işten mi kovuldu? için yorumlar kapalı
  • 256 KEZ OKUNDU



Özellikle AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ile girdiği tartışmalar sonrası bomba haber bugün geldi. Dilmen Sabah ve Fotomaç’taki görevlerinden ayrıldığını duyurdu.


NTV’de futbol yorumları yapan, Sabah grubunda ise köşe yazan Türk futbolunun Şeytan lakaplı oyuncusu Rıdvan Dilmen, son günlerde Şamil Tayyar ile giriştiği polemik yüzünden medyanın gündeminde kendine haklı bir yer bulmuştu.                 


Rıdvan Dilmen, bugün yaptığı bir açıklama ile ise gündemdeki yerini bir anda tepeye çıkarttı.


Rıdvan Dilmen, şike polemiği sonrasında Sabah ve Fotomaç gazetelerindeki görevlerinden ayrıldığını açıkladı.


İşte Rıdvan’ın o açıklaması:       


“1,5 yıldır yazılarımla görev aldığım Sabah ve Fotomaç gazetelerinden 6 Aralık 2011 tarihi itibariyle ayrılıyorum. Turkuvaz grubu yöneticilerine ve çalışanlarına, bana sayfalarında yer verdikleri için teşekkür ederim. Değerli okurlarımın ve izleyenlerimin NTV, NTV Spor ve Star TV’deki yorumlarımla karşılarında olacağım.”

SEBEBİ BU KONUŞMA MI?

Rıdvan Dilmen’in aldığı (ya da almak zorunda kaldığı) bu karar ile birlikte dedikodu kulisleri kaynamaya başladı. Rıdvan’ın başını şike yasasının veto edilmesinin ardından NTV’de yaptığı bomba açıklamaların yemiş olabileceği söyleniyor. Her ne kadar o açıklamalarda Rıdvan Dilmen, Cumhurbaşkanı’nın kararına saygılı olduğunu söylemiş olsa da “içerdekiler çıkacak diye ödleri koptu” yorumu ile ortalığı bir hayli sallamıştı.

Dilmen NTV’deki canlı yayında şunları söylemişti:

Desenize kestirmeden bu arkadaşlar hapishaneden çıkmasın. Niye yalandan bu yasa çok ağır diyorsunuz. Yasa değişirse bu arkadaşlar çıkacak.


Asıl rahatsızlıkları neydi biliyor musunuz? Cezaevinden çıkacak diye insanların ödleri koptu. Cumhurbaşkanı da rahatlattı onları.


Bakın Meclis’te konuşmayan insanlar (Tayyar Bey mi?) televizyonlara çıkıp konuştu. Meclis’te konuşacaksın orda değil. İddianame açıklandı yarım saat sonra veto geldi.

Cumhurbaşkanımız veto edebilir bu ülkenin cumhurbaşkanıdır. Ama veto edilmesine bayram yapmak nasıl bir insanlıktır. İçerdekiler ümitlenmişler, düşünebiliyor musunuz onların duygularını.

Veto edilsin diye bayağı çaba gösterdiler. Tebrik ederim… Hiç kıvırmayacaksınız! Bir insan bir kere öldürülür, sabah akşam öldürülmez ki ya… Sabah akşam öldürüyorlar ya… İnsanlar ekran başında son dakika bekliyorlar. Bu olmaz. Allah vermiş canını Allah alır. Bizlerle dalga geçmeyin, bizlerle alay ediyorsunuz.


İŞTE OLAY OLAN O KONUŞMA:


 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ