Haber 16

Rüyada Boğulmak ne Anlama Gelir?

Rüyada boğulmak dinimize göre etmiş olduğun günahlar ve isyanlar sonucunda ahrette sana verilecek bir cezaya işaret eder.

Rüyada boğulmak dinimize göre etmiş olduğun günahlar ve isyanlar sonucunda ahrette sana verilecek bir cezaya işaret eder. Rüyada boğulurken suya defalarca batıp çıkmak ve sonrasında tekrar suya battığını görmek, dünya işlerine çok önem verip onlarla meşgul olduğuna delalettir. Suya yanlışlıkla yahut kaza sonucu düştüğünü görüp suda boğulmadığını görmek ise hayatına dönüp bir bakarak neler yaptığını ne yapacağını düşünerek hayattaki edindiği tecrübelerden ders alarak Allah’ın yoluna yöneleceğine işaret eder.
Eğer sudan boğulmayıp da üzerinde yeşile çalan bir elbise olduğunu gören ilim ve takvaya delalet eder. Rüyada boğulduğunu gören kişi aynı zamanda hayatında girdiği meşgul olduğu işlerde titiz davranması durumunda başarıya uzak olmadığına işarettir. Rüyayı gören kişinin temiz ve saf suda boğulduğunu görmesi hayatındaki işlerde kazançlı ve bol rızıklı mala erişeceğine delalet eder. Eğer suyun bulanık yahut pis olduğunu gördüyseniz doğru yol ile batıl inançları birbirine karıştırarak yaşamanıza, üzüntüye ve sıkıntıya işaret eder.
Rüyada Denizde Boğulan Birini Kurtarmak
Denizde boğulan birini kurtarmak, istediği halde gerçekleşmeyen arzularının gerçekleşmesine ve iş hayatında hayırlı, kazançlı günler beklediğine işarettir. Denizde boğulurken kendisini kurtaranın hiç kimsenin olmaması ve kara parçasını göremediğini gören kişi devlet tarafından bir musibete kazaya uğrayacağı anlamına gelmektedir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ