Haber 16

Rüyada Kadın Dövmek Görmek ne Anlama Gelir

kişinin güç kazanması anlamına gelir. Dövülen kadın tanınıyor ise o kişiye gerçek yaşamda destek olunacağına ve büyük bir iyilik yapılacağına delalet eder.

  • Ne Anlama Gelir? / Son Dakika
  • 17 Kasım 2015
  • Rüyada Kadın Dövmek Görmek ne Anlama Gelir için yorumlar kapalı
  • 282 KEZ OKUNDU

Rüya sahibi erkek ise ve bir kadının kendisini dövdüğünü görürse, kurnaz biri tarafından alt edileceği, gururunun kırılacağı olaylar yaşayacağı, düşmanlarını sevindirecek hatalar yapacağı anlamlarına gelir. Tanıdığı bir kadın tarafından dövüldüğünü gören kişiler ise çevrelerince ayıplanacak kötü bir durum içine düşerler. İtibar kaybı şeklinde de yorumlanan rüya, kişinin ezileceği, karakterini doğru yansıtamayacağı bir ortamda çalışma hayatına başlayacağına da tabir edilir.
Rüyada Kadınla Kavga Etmek
Kadın kadına kavga ettiğini görmek kişinin içinde pek çok çatışma yaşayacağı ve arkadaş çevresine karşı da ikiyüzlü davranacağı anlamına gelir. Güvensiz davranışlarda bulunmasından dolayı rüya sahibinin yalnız kalacağını, gerçek dostluklar kurmakta zorlanacağı, yalnızca kendisini düşüneceği, bencil bir tutum içine gireceğini bildirir. Bir erkeğin, kadınla kavga ettiğini görmesi ise, iş yerinde iyi bir izlenim bırakacak projelerde görev alması şeklinde tabir edilir.
Rüyada Kadın Dövmenin Psikolojik Yorumu
Çocukluk döneminde annesine karşı öfke ile büyüyen çocukların bilinçaltlarında oluşan öfkenin dışa vurumudur. Kadın sembolü kişinin bastırılmış duygularını ifade eder ve kadın dövmek de kişinin içindeki öfkeyi ve sakladığı duyguları artık açığa vurmak istediğini bildirir. Bu rüya aynı zamanda cinsel anlamda eksiklik hissetmenin ve zayıf noktalarını saklamak için gerçek hayatında güç gösterisi yapıldığının da sembolü olarak bilinir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ