Haber 16

Rüyada Koyun Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada görülen koyun, kadına delalet eder. Bundan dolayı rüyada bir koyuna rastgeldiğini gören kimse, bir kadın alır.

Rüyada Koyun Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada görülen koyun, kadına delalet eder. Bundan dolayı rüyada bir koyuna rastgeldiğini gören kimse, bir kadın alır. Bir koyucun., kendi önünde yürüdüğünü ve ona yetişemediğini gören kimse, bir kadmın peşine düşer fakat oru almaya muvaffak olamaz. Rüyada bir koyunu sağdığmı gören kimse, o sene bir hayra erer.
Bir kimse rüyada evinde derisi soyulmuş bir koyun görse, o evde bir kişi ölür. Rüyada koyun güttüğünü gören kimse, Arap olan halka vali olur.
Rüyada koyunlara rastladığını veya onlara malik olduğunu gören kimse, büyük bir ganimete erişir.
Koyun eti yediğini gören kimse, büyük bir hayra erişir.
Rüyada koyun görmek, iyi ve itaatli halktır.
Koyun, ganimet, zevce, evlad, emlak, ziraat ve meyveli ağaca delalet eder. Koyun, şeref, güzel mal ve iffet sahibi kadınlara, keçi de namussuz ve rezil kadınlara delalet eder. Çünkü keçinin arka tarafı açık, koyunun ise kuyruğu ile örtülüdür.
Koyunları önüne katıp sürdüğünü gören kimse, vali olur. Koyunların yün ve sütlerim aldığını gören kimse, vali bulunduğu yerden birtakım kimselere delalet eder. Koyunların bir yerde toplu olarak mal yığar. Rüyada koyunlara malik olmak, elde edilecek ganimet mauna delalet eder.
Bir kimse rüyada koyunları karşı tarafa geçirdiğini görse, akılsız birtakım kimselere delalet eder. Koyunların bir yerde toplu olarak durduklarını görse, bir iş için o yerde toplanan birtakım erkeklere delalet eder.

Koyunları karşıladığını görse, münakaşa veya bir kavgada kendisine karşı gelecek kimselere galip gelir. Bazı tabirciler, çok olan koyunlar, bitli insanlara delalet eder, dediler.
Bir koyun bulduğunu gören kimse, velayet, reislik, mülk, hüküm ve nimete nail olur. Koyunların yünlerini kırktığını gören kimse, üç gün ihtiyatlı davransın ve evinden dışarı çıkmasın.
Beyaz Koyun hayra delildir. Siyah koyun da öyledir, ancak beyaz koyunun hayra delaleti daha çoktur.
Rüyada koyun sürüsünü gören kimsenin, sevinci devam eder. Koyunun baş ve bacaklarını gören kimse, ganimet malma erişir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ