Haber 16

Rüyada Öldüğünü Görmek ne Anlama Gelir?

Rüyada öldüğünü görmek ömürle tabir edilir.

Rüyada Öldüğünü Görmek ne Anlama Gelir?
  • Ne Anlama Gelir? / Son Dakika
  • 08 Aralık 2015
  • Rüyada Öldüğünü Görmek ne Anlama Gelir? için yorumlar kapalı
  • 326 KEZ OKUNDU

Rüya sahibinin, rüyasının aksine ömrünün uzadığına delalet eder. Rüyada öldüğünü görmek genelde hayırlı olsa da ailede çıkacak anlaşmazlıklar ya da maddi sıkıntılar nedeni ile ailenin dağılmasına ya da düzenin bozulmasına delalet eder.
Kişi rüyasında kendi eliyle kendisinin ölümüne sebep olduğunu görürse eğer, yapacağı bir hata nedeni ile büyük bir endişe ve pişmanlık yaşayarak bir daha aynı hataya düşmemeye ant içecek demektir. Rüyada ölmek ve yeniden canlanmak da yine ömrün uzaması anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyasında ölmüş bir yakını aracılığıyla eline bir şey geçtiğini görmesi, rüya sahibinin mal varlığına ya da eline geçecek olan paraya işaret eder.
Rüyada Birinin Öldürdüğünü Görmek
Rüyada birinin öldürdüğünü gören kişi, bir yanlışa düşecek demektir. Rüyada kişinin kendisini ölü görmesi gibi birini öldürmesi de yine uzun ömürlü olmaya işaret eder. Rüyada birinin kanını akıtmaksızın onu öldürmek, öldürülen kişi için kazancın ya da mal varlığının artması anlamına gelir.
Rüyada Ölmüş Birinin Ağladığını Görmek
Bir kimse rüyasında ölmüş birinin ağladığını görürse o kişinin ruhunun şad olduğuna ve huzur içinde uyuduğuna delalet eder.
Rüyada Ölmüş Birinin Güldüğünü Görmek
Rüyada ölmüş birinin güldüğünü görmek de ölmüş kişi için çok hayırlıdır. Ölen kişinin Allah katında huzurlu olduğu bir yerde olmasına işaret eder.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ