Haber 16

Rüyada Susamak ne Anlama Gelir?

Rüyada susamak, iş hayatına ve aile hayatına kapılıp gitmiş olan rüya sahibinin, dünya hayatını daha ön plana çıkartıp onunla ilgilendiğine, yapması gereken ibadetleri aksatıp iş hayatındaki koşuşturmacaya ağırlık vererek kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada Susamak ne Anlama Gelir?

Rüyada Susadığını Görmek
Rüyada susamak ile aynı anlama gelmektedir. İş hayatında ve aile hayatında yaşadığı çok büyük koşuşturmacalar yüzünden ibadetlerini bir kenara bırakan rüya sahibinin, ileride bu sebepten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve çok büyük pişmanlıklar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.
Rüyada Susamak ve Su İçmek
Yaptığı işler, aile hayatı ve kendi sorunları ile ilgilenmekten manevi olarak boş büyük bir boşluğa düşme tehlikesi yaşayan rüya sahibinin, ileriki zamanlarda çok büyük bir huzursuzluk yaşayacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, hem etrafındaki insanların bu durum ile daha çok manevi yöne kayacağına ve rüyayı gören kişiyi örnek alarak ibadetlerini gerçekleştireceklerine tabir edilir.
Rüyada Çok Susamak ve Su İçmek
İş hayatında ve aile hayatında çok zor zamanlar geçiren rüya sahibinin, yakın bir zaman içinde neredeyse çok büyük bir üzüntü ve endişe nöbeti geçireceğine ve ilerleyen dönemlerde ibadetlerine ağırlık vererek bu durumlardan kurtulacağına işaret eder.
Rüyada Susayan Birine Su Vermek
İş hayatında çok büyük bir rahatlama yaşayan ve bu sayede aile hayatında da güzel günler geçiren rüya sahibinin, çok zor bir duruma düşen, çok büyük sıkıntılar ile boğuşan ve aile hayatında ve iş hayatında yaşadıkları yüzünden psikolojik olarak çok büyük bir baskı altında olan bir tanıdığına yardım edeceğine rivayet eder.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ