Haber 16

Sabancı’nın katili öldürüldü mü?

Belçika Basını, Sabancı’nın Katili Terörist Fehriye Erdal’ın Öldürülmüş Olabileceğini Yazdı.

Sabancı’nın katili öldürüldü mü?
  • Dünya / Son Dakika
  • 26 Şubat 2011
  • Sabancı’nın katili öldürüldü mü? için yorumlar kapalı
  • 301 KEZ OKUNDU

Belçika basını, Özdemir Sabancı’nın katili terörist Fehriye Erdal’ın artık saklamak pahalıya malolduğu için kendi örgütü tarafından öldürülmüş olabileceğini öne sürdü Belçika basını, Özdemir Sabancı’nın katili terörist Fehriye Erdal’ın öldürülmüş olabileceğini öne sürdü. Belçika basınında yer alan haberlere göre, Belçikalı anti-terör müfettişleri, ilk kez DHKP/C’li Fahriye Erdal’ın artık hayatta olmadığı düşündüklerini söyledi.


Bazı basın organlarının birleşiminden oluşan Concentra’nın haberine göre polis müfettişleri, kadın teröristin kendi örgütü tarafından öldürülmüş olabileceğini iddia ediyor. Müfettişler, Erdal’ın yakalanıp konuşmaya başlayacağı olasılığı karşısında öldürülmüş olabileceğini ileri sürdü.


Haberlere göre, Belçika yargısı terörist Fehriye Erdal’ın Interpol tarafından aktif şekilde aranmasından vazgeçmiş durumda. Buna neden olarak ise, anti-terör müfettişlerinin Erdal’ın hayatta olmadığı kanaatinde olmaları gösterildi.


-TÜRKİYE GETİRMEKTE ACİZ KALDI-


Erdal’ın örgüt içinde “küçük bir balık” olduğunu ileri süren müfettişler, “Ancak çok şey biliyor. Bununla beraber bir kişiyi bu kadar zaman gizleme çok paraya mal oluyor” iddiasında bulundular.


Türkiye’nin iadesini ve ülkede sorguya çekilmesini sağlamakta aciz kaldığı terörist Erdal, Türk makamları ile Interpol tarafından Özdemir Sabancı cinayetinden aranıyordu. Belçika’da “çete kurma, sahte belge ve yasadışı silah bulundurma ile örgüt üyeliği” suçlaması ile gözaltına alınıp bir dönem hapiste tutulan Erdal, 5 yıl önce kayıplara karıştı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ