Haber 16

Said Nursi’nin Hayatı Hür Adam Fragmanı

7 Ocak’ta vizyona girecek olan Said Nursi’nin hayatının anlatıldığı Hür Adam filminin montajı bitti. Çok çarpıcı mesajların yer aldığı ve uzun süre tartışılacağa benzeyen filmin fragmanı.

Said Nursi’nin Hayatı Hür Adam Fragmanı
  • Kültür-Sanat / Son Dakika
  • 24 Kasım 2010
  • Said Nursi’nin Hayatı Hür Adam Fragmanı için yorumlar kapalı
  • 357 KEZ OKUNDU

Ersin Çelik’in haberi

Senaryosu Mehmet Tanrısever, Mehmet Uyar ve Ahmet Çetin’e ait olan ve Mehmet Tanrısever’in yönettiği Said Nursi’nin hayatını ele alan “Hür Adam” filminin çekimleri ve montajı tamamlandı. Hür Adam’ın merakla beklenen fragmanı medyada ilk kez Haber 7 farkıyla yayınlanıyor.  

Çekimleri yaz aylarında İstanbul ile Burdur’da gerçekleştirilen filmde Bediüzzaman Said-i Nursî’yi dizi ve sinema oyuncusu Mürşit Ağa Bağ canlandırıyor. Sinema severlerin yakından tanıdığı ünlü oyuncu Ahmet Yanilmez ise bekçi karakteriyle kötü adam rolünde.

ATATÜRK İLE GÖRÜŞME

Fragmanda en dikkat çeken sahne ise Said Nursi ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’le görüşmesi.  Mustafa Kemal’in Meclis’teki odasında yapılan görüşmede bacak bacak üstüne atmış vaziyette Mustafa Kemal Paşa’yı dinleyen Said Nursi, bir sonraki sahnede ise sinirli bir şekilde ayağa kalkıp odadan çıkarken, Atatürk de yerinden doğrularak “Hoca! Hocam…” diye sesleniyor.

7 Ocak 2011’de vizyona girecek olan filmin fragmanı Cuma gününden itibaren sinemalarda da gösterime sunulacak.

İşte Hür Adam Filminin Fragmanı…


Haber 7

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ