Haber 16

Şampiyonun bir hayali daha gerçek oldu!

Şampiyon Bursaspor’un 25×8 metre ebatındaki dev bayrağı Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne asıldı.

Şampiyonun bir hayali daha gerçek oldu!
  • Son Dakika / Spor
  • 20 Mayıs 2010
  • Şampiyonun bir hayali daha gerçek oldu! için yorumlar kapalı
  • 303 KEZ OKUNDU

Bursaspor taraftarlarının, sezon boyunca tribünlerden yankılanan “Hayallerimiz elbet bir gün gerçek olacak, Bursaspor bayrağı Boğaz’da dalgalanacak” tezahüratı sonunda gerçek oldu.

Bursasporlu yöneticilerden 2. Başkan Haluk Özkıyıcı, Mali As Başkan Mustafa Yedikardeş, Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, Hukuk İşlerinden Sorumlu yönetici Öztürk Yazıcı, yönetim kurulu üyeleri Necmettin Kocaman, İlhan Uslu, Selçuk Eren, Genel Müdür Osman Nuri Biçer ve basın mensuplarının yer aldığı kafile önce Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne geldi. Burada Boğaziçi Köprüler Koruma Şube Müdürlüğü’nde bekletilen kafile daha sonra 17. Bölge Müdürlüğü ekiplerince Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne getirildi. Ayrı bir araçla köprüye getirilen yeşil beyazlı dev bayrak köprüye asıldı.

Bursa’dan İstanbul’a gelen 50 kadar yeşil beyazlı taraftardan 7’si, yöneticilerle birlikte köprüye alındı. Basın mensupları ise töreni denizden tekne ile takip edebildi. Bayrak asıldığında köprünün üzerinde tezahürat sesleri yükselirken, boğazda seyreden gemiler, tekneler ve yatlar da kutlamalara korna ve sirenleriyle eşlik ettiler.

Bursaspor kafilesi daha sonra Boğaziçi Köprüsü’ne hareket etti. Kafile, ikinci dev bayrağı da Boğaziçi Köprüsü’ne asacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ