Haber 16

Sarıgül canlı yayında cevap verdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, bir televizyon kanalına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sarıgül canlı yayında cevap verdi
  • Gündem / Son Dakika
  • 10 Mayıs 2010
  • Sarıgül canlı yayında cevap verdi için yorumlar kapalı
  • 266 KEZ OKUNDU

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, canlı yayında “tetikçi”nin kendilerini aradığını iddia etti. Sarıgül’ü hedef gösteren açıklamalara cevap geçikmedi. Ateş’in hemen ardından canlı yayına katılan Sarıgül, delikanlı adamım diyerek meydan okudu.

 

Show TV Haber’in canlı yayına telefonla katılan Ateş, tam yayın sırasında CHP Genel Merkezi’ne gelen bir telefonun haberini aldı. Şaşkınlık içinde kalan Ateş ayrıntılarını sonradan öğreneceğini söyleyerek telefonun içeriğini açıkladı:


İşte canlı yayındaki o sözler;

 

“Şu an arkadaşlarımdan bir haber aldım. Ayrıntılarını bilemiyorum. Gelen telefonda arayan kişi ‘Ben Deniz Baykal’ı vuracak kişiyim. Yetkili biriyle görüşmek için aradım. Tekrar arayacağım’ deyip kapatmış.” dedi…

 

Ayrıca Ateş, “Bu çete daha önce Sarıgül’ün bir başkan yardımcısını vurdu mu vurmadı mı?” diye çok şaibeli bir cümle daha etti.

 

SARIGÜL CANLIDA CEVAP VERDİ

 

Bu iddialara canlı yayında cevap veren Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Baykal’ın sağlığına en çok kendisinin ihtiyaç duyduğunu söyleyerek tüm suçlamaları reddetti. Sarıgül, “ben delikanlı adamım, siyaseti belden aşağı yapmam” diyerek dava açacağını söyledi. İşte Sarıgül’ün canlı yayındaki o sözleri;

 

“Yarın savcılıktayım. Adı geçen herkesi yargının karşısına çıkaracağım. Büyük bir hukuk mücadelesi başlatıyorum.” Şişli Belediyesi müteahhitleri hakkındaki şaibelere de cevap veren Sarıgül, “Ben kurultaya girmeden önce CHP tarafından hakkımda 39 dava açıldı, hepsi de bu konularla ilgiliydi ve ben tüm davaları kazandım.” dedi.


İŞTE CANLI YAYINDAKİ O KAPIŞMA;

Ateş’in iddiaları



Sarıgül cevap veriyor



BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ