Haber 16

Şehit babası isyan etti!

Mardin’de hain tuzak sonucu hayatını kaybeden şehit Özdemir’in cenazesi havalanında karşılayan ailenin isyanına neden oldu.

Şehit babası isyan etti!
  • İslam / Son Dakika
  • 09 Ağustos 2010
  • Şehit babası isyan etti! için yorumlar kapalı
  • 295 KEZ OKUNDU

Mardin’de mayın patlaması sonucu şehit düşen askerlerden Jandarma Uzman Çavuş Taner Özdemir’in cenazesi, memleketi Kars’a getirildi.

Şehidin annesi ayakta duramazken kayınvalide, “Bu Yunan-Türk savaşı değil hepimiz beraber gidelim. Ben çocuğumu davul zurnayla askere gönderdim ve şu an cenazesini kucaklıyorum” diye isyan etti.

Şehit Uzman Çavuş Özdemir’in cenazesi, Kızıltepe Jandarma Komando Taburu’nda düzenlenen törenin ardından, askeri uçakla eşi Neslihan ve kızı Esmanur (5) ile birlikte Kars Havaalanı’na getirildi.

Şehidin cenazesini, Vali Ahmet Kara, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mete Salt, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kafkas Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Abamüslüm Güven, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ile şehidin annesi Cahide Özdemir, kayınvalidesi Gülsen Çelik ve yakınları karşıladı.

TÜRK-YUNAN SAVAŞI MI?

Şehidin kayınvalidesi Gülsen Çelik, bu acıların artık sonunun gelmesini istediklerini belirterek, ”Bu düşman değil hepimiz beraber gidelim. Bu Yunan-Türk savaşı değil hepimiz beraber gidelim. Ben çocuğumu davul zurnayla askere gönderdim ve şu an cenazesini kucaklıyorum. Bu olacak iş değil. Baştaki rütbelilere sesleniyorum. Artık kan akmasın. Yavrularımız ve analarımızın ciğeri yanmasın. Biz yandık bundan sonra kimse yanmasın” diye konuştu.

Zaman zaman fenalaşan şehidin annesi Cahide Özdemir’e ise sağlık görevlileri müdahale etti.

Daha sonra Vali Ahmet Kara, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mete Salt, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş şehidin ailesine taziye dileklerinde bulunarak, hava alanından ayrıldılar.

Kars Devlet Hastanesi morguna konulan Özdemir’in cenazesi, Fethiye Camisi’nde ikindi namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından, Garnizon Şehitliği’nde toprağa verilecek.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ