Haber 16

Şehitlerimizin kimlikleri açıklandı

Hakkarinin Şemdinli ilçesinde yürütülen operasyondaki şehit sayısı 5e yükseldi. 7 asker ise yaralandı

Şehitlerimizin kimlikleri açıklandı
  • Gündem / Son Dakika
  • 23 Ağustos 2012
  • Şehitlerimizin kimlikleri açıklandı için yorumlar kapalı
  • 237 KEZ OKUNDU

HAKKARİ (İHA) – Hakkari Valiliği, Şemdinli ilçesinde dün şehit olan asker sayısının 5’e, yaralı sayısının 7’ye yükseldiğini, 16 teröristin ise etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Valilik tarafından sabah saatlerinde yapılan acıklamada, ”Hakımızın huzuru, can ve mal güvenliği için PKK terör örgütü ile yapılan mücadele kapsamında, 22 Ağustos 2012 Çarşamba günü Şemdinli Zorgeçit kırsalında PKK terör örgütü mensuplarına karşı yapılan operasyonda 5 askerimiz şehit olmuş, 7 askerimiz yaralanmıştır. PKK terör örgütü unsurlarına karşı başlatılan operasyonlarda 16 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Havadan ve karadan başlatılan operasyonlar devam etmektedir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar dileriz” denildi.


***


Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’ne bağlı Bağlar ile Zorgeçit köyleri arasındaki yola döşenen patlayıcıların uzaktan kumanda ile patlatılması ardından PKK’lı teröristlerin, uzun namlulu silahlarla konvoya düzenlediği saldırıda Astsubay Hüseyin Çetin (Bolu) ile uzman erbaşlar Soner Özdemir (Çorum), Mehmet Suay (İskenderun), İsmail Zengin (Balıkesir) ve İbrahim Yıldız (Yozgat) şehit düştü. 7 asker de yaralandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ