Haber 16

SGK’ya borcu olanlar acele etsin!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Ankara İl Müdürlüğü, il merkezi ve ilçelerdeki sosyal güvenlik merkezlerini…

SGK’ya borcu olanlar acele etsin!
  • Ekonomi / Son Dakika
  • 15 Nisan 2011
  • SGK’ya borcu olanlar acele etsin! için yorumlar kapalı
  • 273 KEZ OKUNDU

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Ankara İl Müdürlüğü, il merkezi ve ilçelerdeki sosyal güvenlik merkezlerini yapılandırma kapsamında hafta sonları da açık tutacak. Vatandaşlar bu sayede işlemlerini rahatlıkla yaptırabilecek.


Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırma işlemleri devam ederken SGK Ankara İl Müdürlüğü, Bağ-Kur sigortalılarının ve işverenlerin yapılandırma işlemlerini rahat yaptırması için çözüm üretmeye devam ediyor. Yapılandırma için 14 ayrı sosyal güvenlik merkezinden hizmet veren il müdürlüğü, il merkezi ve ilçelerdeki bu merkezlerini yapılandırma sona erene kadar açık tutacak. Merkezlerin hafta sonları da açık kalmasıyla vatandaşlar işlemlerini rahatlıkla kuyruk beklemeden halledebilecek.


SGK Ankara İl Müdürü Ali Pekten, Konuyla ilgili açıklamasında, merkezlerin hafta sonları da çalışmasıyla yapılandırmaya olan ilginin artacağını söyledi. Şu ana kadar binlerce vatandaşın yapılandırma için merkezlere başvurduğunu aktaran Pekten, şunları kaydetti:


“Bilindiği gibi yapılandırmanın son başvuru tarihi 2 Mayıs. Vatandaşlarımız yapılandırmaya yoğun ilgi gösterdi. Bazı vatandaşlarımız ise hafta içi çalıştıkları için yapılandırmaya başvuramıyor. Cumhuriyet tarihimizin en büyük borç yapılandırmasından azami sayıda kişinin yararlanmasını istiyoruz. Bu amaçla il merkezi ve ilçelerimizdeki sosyal güvenlik merkezlerimiz hafta sonu da çalışacak. Bu arada Yenişehir Sosyal Güvenlik Merkezimizi vatandaşlarımızın rahat ortamda hizmet alması için Necatibey Caddesi üzerindeki eski Bağ-Kur Genel Müdürlüğü binasına taşıdık. Vatandaşlarımız Yenişehir Sosyal Güvenlik Merkezi ile alakalı işlemlerini artık bu adresimizde yaptırabilecek.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ