Haber 16

Şike soruşturmasında Aziz Yıldırım gözaltında

Şike iddialarına yönelik İstanbul’da düzenlenen operasyonlar çerçevesinde, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu 30’a yakın kişi gözaltına alındı.

Şike soruşturmasında Aziz Yıldırım gözaltında
  • Son Dakika / Spor
  • 03 Temmuz 2011
  • Şike soruşturmasında Aziz Yıldırım gözaltında için yorumlar kapalı
  • 291 KEZ OKUNDU

Futbolda şike iddialarına yönelik İstanbul’da düzenlenen operasyonlar çerçevesinde, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu 30’a yakın kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, futbolda şike iddialarına ilişkin teknik takibin ardından İstanbul’da bazı evlere sabah saatlerinde operasyon düzenledi.

Operasyonlarda, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ile futbolcular Serkan Çalık, Serdar Kulbilge, Ümit Karan’ın da aralarında bulunduğu 30’a yakın kişi gözaltına alınarak Vatan Caddesi’ndeki emniyete getirildi.

ARAMA YAPILIYOR


Futbolda şike iddialarına yönelik olarak İstanbul’da düzenlenen operasyonlar çerçevesinde, Fenerbahçe Spor Kulübünün Şükrü Saraçoğlu Stadı’ndaki binasında da arama yapılıyor.

Alınan bilgiye göre, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, futbolda şike iddialarına ilişkin İstanbul’da başlatılan operasyon çerçevesinde, sabah saatlerinde Fenerbahçe Spor Kulübünün Şükrü Saraçoğlu Stadı’ndaki başkanlık binasına gitti.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinin, stadın çevresinde geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü. Demir kapılar kilitlenirken, kulüp binasında da arama çalışmaları sürüyor.


ANTALYA BELEK’TE ARAMA


Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu’nun Antalya’nın Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi’nde bulunan otelinde arama yapılıyor.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde Ekşioğlu’na ait Belek Turizm Merkezi’ndeki Club Asteria Belek Otel’e geldi.

Polis ekiplerinin halen otelde bulunduğu, Ekşioğlu’nun ise henüz gözaltına alınmadığı öğrenildi.


2010-2011 SEZONUNA YÖNELİK GENEL SORUŞTURMA


Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmanın, Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1. Ligin 2010-2011 sezonuna yönelik başlatıldığı bildirildi.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, soruşturma, 2010-2011 sezonunda Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig’deki şike iddialarına yönelik olarak başlatıldı.

Soruşturma çerçevesinde, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüplerinin de aralarında bulunduğu 3 kulüpte arama yapıldığını kaydeden yetkililer, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Eskişehirspor Sportif Direktörü Ümit Karan, futbolcular Serkan Çalık, Korcan Çelikay, Mehmet Yıldız, Sezer Öztürk’ün de aralarında bulunduğu 40’den fazla kişinin gözaltına alındığını bildirdiler. Yetkililer, kulüp başkanları ve yöneticileri, menajerler, futbolcuların da aralarında bulunduğu kişilere yönelik soruşturma çerçevesinde, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi İhsan Ekşioğlu’nun da arandığını belirttiler.

Bu arada, gözaltına alınan futbolcu Mehmet Yıldız da, Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yerleşkesine getirildi.

Öte yandan, gözaltındaki bazı kişilerin rahatsızlığı dolayısıyla, emniyet yerleşkesine bir ambulans ile sağlık ekibi de çağrıldı.


FENERBAHÇE MUHASEBE MÜDÜRÜ GÖZALTINDA


Fenerbahçe muhasebe müdürü Tamer Yelkovan gözaltına alındı

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ