Haber 16

SOĞUK SAVAŞ BİTMEDİ

Aykut Kocaman’ın göreve gelişinden bu yana Alex ile yıldızı hiç barışmadı. İlk sezon sorunları hep Başkan Aziz Yıldırım engellediAlex, geçen sezonun finalinde Galatasaray ile oynanan kritik maçta ilk 11’e alınmayınca tartışmaların fitili yeniden ateşlendiKocaman’ın, yaz tatilinde medyaya verdiği röportajda, bu sezon Alex’i fazla düşünmediğini belirtmesi krizin de habercisi olduBrezilyalının, “Hoca beni kıskandığı için oynatmıyor” tweet’i, Başkan’ın “Alex efsane değil” açıklaması restleşmeye dönüştüMarsilya maçının ardından duşta şarkı söylediği iddiaları, Kasımpaşa sınavında kulübe yerine tribünde oturması sonunu getirdi

SOĞUK SAVAŞ BİTMEDİ
  • Son Dakika / Spor
  • 02 Ekim 2012
  • SOĞUK SAVAŞ BİTMEDİ için yorumlar kapalı
  • 359 KEZ OKUNDU

Alex ile Aykut Kocaman daha ilk günden birbirlerine ısınamadılar. Kocaman göreve gelir gelmez, Brezilyalı oyuncuya mesafeli yaklaşırken ilk sezonda sorunların büyümesini Başkan Aziz Yıldırım engellemiş, zoraki barış sonrası 2010-2011 yılındaki şampiyonluk gelmişti.
3 Temmuz sürecinin ardından yaşanan kaos ortamında Kocaman ile Alex  tüm problemleri rafa kaldırmış, ancak Brezilyalı yıldızın Galatasaray ile oynanan son şampiyonluk maçında ilk 11’de yer almaması ipleri yeniden germişti.

Başkan Aziz Yıldırım’ın tahliyesi sonrası Alex tatildeyken, Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın basın mensuplarına verdiği röportajda, yeni sezonda Brezilyalı oyuncuyu fazla düşünmediğini belirtmesi daha sezon başlamadan Fenerbahçe’de ciddi bir tartışmayı da beraberinde getirmişti.
Alex’in forma giymediği Spartak Moskova maçı sonrası MİLLİYET’te yer alan “Hoca beni kıskandığı için oynatmıyor.Çünkü gol rekorunu kırmamı istemiyor” twiti ortalığı karıştırmıştı. Fenerbahçe taraftarının Brezilyalı kaptana verdiği destek, Başkan Aziz Yıldırım’ın “Alex bir efsane değil” çıkışıyla restleşmeye dönüşmüştü. Kaptanın dikilen heykeli nedeniyle düzenlenen ve Aykut Kocaman’ın da katıldığı törendeki yoğun taraftar kalabalığı ve Alex’in, Başkan Aziz Yıldırım’ın öfkesini çeken eski yönetici Hakan Bilal Kutlualp’e teşekkür etmesi camiada kaosun her geçen gün biraz daha büyümesine yol açtı.
Alex’in 2-2 sonuçlanan Marsilya maçından sonra soyunma odaları duşunda şarkılar söylediği, kendisini stattan almaya gelen eşiyle birlikte etrafa gülücükler dağıttığı iddiaları, Kasımpaşa maçında tavan yaptı.
 Kaptan’ın, devre arasında oyundan çıkarılması ile yedek kulübesi yerine tribünlere gitmesi, özellikle Başkan Aziz Yıldırım’ın tepkisine neden olmuştu.
İş sonunda “Ya Alex, ya ben” kavgasına kadar dönüşünce yönetim, hocasına destek verdi ve Alex defteri açılmamak üzere kapandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ