Haber 16

Son MGK’da alınan kararlar!

Milli Güvenlik Kurulu’nun bugün yapılan toplantısı sonrası yapılan açıklamada, terörün finansına dikkat çekilirken öğretmen açığı da bildiriye girdi.

Son MGK’da alınan kararlar!
  • Gündem / Son Dakika
  • 27 Şubat 2012
  • Son MGK’da alınan kararlar! için yorumlar kapalı
  • 266 KEZ OKUNDU

Milli Güvenlik Kurulu toplantısının ardından yayınlanan bildiride, terörle mücadelenin kararlılıkla devam edeceği belirtilerek, ”Terörün istismar kaynaklarının kurutulması amacıyla yürütülen kapsamlı çabaların, demokrasiye, hukuk devleti ilkelerine ve evrensel değerlere bağlı olarak sürdürüleceği bir kere daha teyit edilmiştir” denildi.


Milli Güvenlik Kurulu toplantısının ardından yayınlanan bildiride, bölücü terör örgütünün Irak’ın kuzeyindeki varlığının sona erdirilmesi için somut adımlar atılması gerektiği belirtildi.


Bildiride, ”Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki öğretmen açığı ele alınmış çocuklarımıza daha kaliteli eğitim sağlanması için gereken ihtiyaçlar değerlendirilmiştir” ifadesine yer verildi.


MGK bildirisinde, ”Suriye’de devam eden şiddet, yıldırma ve toplu kıyım eylemlerine uluslararası toplumun seyirci kalmaması gerektiği vurgulanmış, bu çerçevede Suriye halkının korunmasının ve insani yardım ulaştırılmasının öneminin altı çizilmiştir” denildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ