Haber 16

TEM otoyolunda ki zincirleme kaza!

TEM Otoyolu’nda 16 araç birbirine girdi. Ortalık savaş alanına döndü!

TEM otoyolunda ki zincirleme kaza!

TEM Otoyolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 16 araç zarar gördü. Savaş alanına dönen yolda can kaybı olmazken, 8 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle yol saatlerce trafiğe kapalı kaldı.

Zincirleme trafik kazası Esenler TEM otoyolu 100. Yıl Köprü altında Topkapı istikametinde saat  22.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre yola dökülen mazot nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybeden bir araç, otobanda dönmeye başladı.


Bu sırada arkadan hızla gelen otomobiller, önlerinde dönen araçlara çarpmamak için manevra yaptı ve birbirlerine çarptılar. Meydana gelen kazada 16 otomobil zarar gördü. Kaza sonrası TEM Otoyolu adeta savaş alanına döndü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Biri ağır 8 yaralı ambulanslarla İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.


Polis ekiplerinin şerit çektiği olay yerinde trafik ekipleri meraklı vatandaşları uzaklaştırmada zorluk çekti. Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Yaklaşık 2 saat trafik durdu.


Bu arada olan biteni izlemek için yolun karşısına geçmeye çalışan vatandaşlar büyük tehlike atlattı. Meydana gelen kazaya aldırmayan vatandaşlar, kazayı izlemek uğruna otobandan karşıya geçti.


Yere dökülen mazot nedeniyle yolun kayganlaştığını ve araçların kaza yaptığını belirten araç sürücülerinden Cihan Kalyon, 15 aracın kazaya karıştığını belirtti. Kazaya karışan araçların önünde bir anda birbirine girdiğini ağlamaklı gözlerle anlatan başka bir aracın kadın sürücüsü ise birçok sürücünün yaralandığını ancak can kaybının yaşanmadığını aktardı.


Kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.


TIMETURK

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ