Haber 16

Terim’den çarpıcı Süper Lig yorumu!

Fatih Terim, TV8’de yayınlanan ‘Her Şey Futbol’ programına telefonla bağlandı… Birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu…

Terim’den çarpıcı Süper Lig yorumu!
  • Son Dakika / Spor
  • 16 Ağustos 2010
  • Terim’den çarpıcı Süper Lig yorumu! için yorumlar kapalı
  • 262 KEZ OKUNDU

Fatih Terim, Faik Çetiner ve Sinan Enginin sunduğu “Her Şey Futbol” programının ilk konuğu oldu ve yeni başlayan Süperlig ve Futbol Camiası hakkında merak edilen soruları yanıtladı…

Fatih Terim’den Süper Lig yorumu…

Türkiye lige güzel başladı. Hazırlık maçlarının dışında ligin önemini, ciddiyetini birinci maçtan itibaren her takımın algılamış olduğunu düşünüyorum. Seyrettiğim maçlarda neticelerde bunu düşündürdü sanki birkaç hafta sonra her şey herkes oturmuş gibi kendine gelmiş gibi maçlar seyrettik. Bu sevindirici.


Fatih Terim, Sivasspor-Galatasaray maçını yorumladı…


Galatasaray esasında çok iyi başladı maça, golü de buldu. İkinci golü de bulabilirdi ancak Sivasspor olağanüstü bir mücadele yaptı. Özellikle 2. yarı iyi oynadı. Galatasaray büyük bir takım kaybedebilir ama onu çok çabuk telafi edebilecekler. Riijkhard ve Galatasary takımı buna müsait.


Terim, Galatasaray ruhu kayboldu eski hava yok eleştirilerine ne dedi?


Galatasaray ruhunu yakalar. Zor bir dönemden geçiyor. Bence herkesin yardımına ihtiyaçları var. Birlikteliğe ihtiyaçları var. Atlatabilirler. Bu durumdan oyunla, arkadaşlıkla, başkan, yönetici, tekniker, taraftar bunların hepsi aynı anda aynı şeyleri düşünülerek, bu işin içinde çıkabilirler. Ben öyle olacağına inanıyorum.


Genç Kaleciler ile ilgili olarak ne düşünüyor?


Bugün Aykut yetenekli bir kaleci, çok uzun zamandır oynamayınca onun handikabını yaşıyor. Ama önemli işler yapacağını düşünüyorum. Türk kaleciler iyi götürecek herkes hata yapıyor onlarda yapacak. Bazen kayıpları sadece bazı yerlere bazı kişilere çıkarmak doğru olmaz hep beraber kaybettiler hep beraber kazandılar.


Şimdi geçmişe baktığımızda çok oynaması gereken zamanlarda Aykut yabancı kalecilerin arkasında yedek bekledi. Belki de hakkıydı. Oynasaydı. Hiç ağzını açmayan profesyonel bir kardeşimiz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ