Haber 16

The dizi izle

Yabancı Dizi Dexter 7. Sezon fragmanı çıktı. 2 dakikalık bölümü izle. Yabancı The dizi izle Diziler Yeni sezona hazır, Dexter 7. Sezon fragmanı çıktı. Kız kardeşinin tam da cinayet anında yakalamasıyla elinde bıçakla öylece kalan Dexter sizce ne yapacak? Travis Marshall’ın cinayeti nasıl çözülecek? Deborah, tüm birimi ayağa kaldırıp abisinin bir katil olduğunu ortaya çıkaracak mı?

The dizi izle
  • Diziler / Son Dakika
  • 23 Ağustos 2012
  • The dizi izle için yorumlar kapalı
  • 317 KEZ OKUNDU

The dizi izle Yabancı Dizi Dexter 7. Sezon fragmanı çıktı. 2 dakikalık bölümü izle. Yabancı Diziler Yeni sezona hazır, Dexter 7. Sezon fragmanı çıktı. Dexter 7. Sezon 1. Bölüm ilk 2 dakikası izle. Kız kardeşinin tam da cinayet anında yakalamasıyla elinde bıçakla öylece kalan Dexter sizce ne yapacak? Travis Marshall’ın cinayeti nasıl çözülecek? Deborah, tüm birimi ayağa kaldırıp abisinin bir katil olduğunu ortaya çıkaracak mı?

Elektronik Haber Ajansı (e-ha) muhabirinin edindiği bilgiye göre, aslında öz kardeş olmayan, hiç bir kan bağları bulunmayan Deb ve Dexter arasında gelişen duygusal yakınlaşma ne gibi tehlikelere gebe?

Yabancı Diziler kategorisinde en çok ilgi çeken dizilerden biri olan Dexter 7. Sezon birinci Bölüm ilk iki dakikalık bölümünü izleyebilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ